Partyflock
 
­ Nederland

Suzanne nodigt je uit bij haar 'thuis'

gepubliceerd door , op
Op 21 april 2012 is het zover. Dan organiseert Suzanne haar eerste huiskamer-techno-feest: Sébastien Léger op bezoek bij Suzanne. Én heel verrassend ook meteen op twee locaties: Club Home in Amsterdam en Club Poema RAW in Utrecht. In deze clubs wordt de sfeer van Suzanne's huiskamer nagebootst; de ultieme stek om technoliefhebbers uit het hele land te ontvangen. Samen genieten van de warme klanken van de techno, en van heel dichtbij kennismaken met de persoon achter de artiest. Sébastien Léger, Philip Young, Cardboard Motel en Eva Maria keren terug naar een kleinschalige locatie voor een groots evenement.

Deze productie wordt ondersteund door [organization=Deep Dish Chase. Deze stichting staat beginnende organisatoren bij, en helpt met alles wat nodig is om een succesvolle productie neer te zetten. [organization=Deep Dish Chase: 'Suzanne kwam bij ons met het idee om grote artiesten weer bereikbaar te maken voor het publiek, om een persoonlijke setting te creëren waarin ongedwongen genoten kan worden van melodieuze techno'. Niet alleen liefhebbers van de technoscene, maar ook de artiesten komen graag bij haar op visite. Want wat is er leuker dan teruggaan naar je roots? Naar hoe het allemaal begon, in een huiskamer met goed en minder goede bekenden. In een warme en intieme omgeving waar je als techno-dj goed kunt waarnemen dat jouw publiek zich, op beats van techno, naar hoger sferen laat voeren. De kleinschaligheid van beide locaties sluit perfect aan bij de wensen van Suzanne, in een handomdraai is deze locatie omgetoverd tot een door kaarsen verlichte danstempel. De artiesten waar Suzanne voor valt, kenmerken zich door een heel eigen leefstijl, waarbij techno de belangrijkste constante is. Op deze eerste editie spannen [artist=23449], Cardboard Motel, Eva Maria en uiteraard Sébastien Léger zich in voor jouw ontspanning. Sébastien Léger is alombekend in Europa op het gebied van eigentijdse underground techno. Hij verkent zijn muzikale grenzen en maakt gebruik van de hedendaagse technische mogelijkheden om te komen tot muziek met hart en ziel. Ook Philip Young is niet meer alleen bekend in Nederland. Urenlange sets met een gevarieerd karakter hebben zijn voorkeur. Cardboard Motel, voorheen bekend als Loops, is vooral bekend door haar verscheidenheid in sound en genre. Van dubstep tot house, niets is hen te gek. En 'last but not least' Eva Maria; wiens stijl naadloos aansluit bij het idee achter 'Op bezoek bij Suzanne'.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 11,50 (ex. fee) in de voorverkoop bij Primera of via www.opbezoekbijsuzanne.nl

3 opmerkingen

Werkzaam bij DDC Event Services
Werkzaam bij {SHOWLIST location 20471, 2698}
Gratis toegang voor alle Suzanne's (en Susanne's). Je komt op de gastenlijst door even een PB te sturen aan (Suzanne Tetuan) of Facebook. Mocht je te laat zijn, dan volstaat een legitimatie met je volledige voornaam ook :)