Partyflock
 
­ Nederland

Koninginnedag deinend vieren op de golven van techhouse

gepubliceerd door , op
QD
2 april 2012
FeestQN · Een Zware Dobber III
Datumzondag 29 april 2012
OpstapplaatsGroenewoudsedijk Groenewoudsedijk, Utrecht
LocatieDe Ameland Site
FeestQD · Een Zware Dobber III.II
Datummaandag 30 april 2012
FeestQD · Een Zware Dobber III.III
Datummaandag 30 april 2012
Voor de viering van Koninginnedag en -nacht komt Een Zware Dobber met een uniek concept, én een uitstekende manier van vervoer van en naar Amsterdam. In plaats van een stampvolle kroeg en onbegaanbare straten in Utrecht in de nacht of overvolle treinen of parkeerproblemen van en naar de hoofdstad overdag, kun je kiezen voor een van de drie boottrips van Een Zware Dobber. En ben je onvermoeibaar? Dan boek je ze gewoon alledrie! Onderweg zorgen 38 artiesten voor de beste beats en vermakelijke live-optredens.

Heb je geen zin in problemen met openbaar vervoer of parkeerproblemen in onze hoofdstad? En houd je van techhouse? Dan is het een uitstekende optie om te kiezen voor deze boottochten. Tijdens Koninginnennacht vaart de boot op de wateren rond Utrecht, om vervolgens in de ochtends te vertrekken naar Amsterdam. De boot legt aan vlakbij het centraal station, en op loopafstand van Downtown Festival. Dit festival is een aanrader voor alle passagiers. De terugvaart is gepland na afloop van dit festival om 20.00 uur.

Voor deel 2 en 3 van dit evenement, de boottochten van Utrecht naar Amsterdam en van Amsterdam naar Utrecht, is gezorgd voor pendelbussen vanaf het Centraal Station in Utrecht. De bus vertrekt heen vanaf het Jaarbeursplein naar de aanlegplaats op de Groenewoudsedijk. En ook als je 's avonds terugkomt in Utrecht, na een voldane dag in Amsterdam, staan de bussen weer klaar bij de boot.

Het programma aan boord belooft zo'n 38 artiesten die, verdeeld over de drie evenementen, hun kunsten vertonen. Niet de minste technomeesters maken hun opwachting: Daniel Zuur & Florian Wolff, Prunk & Daan Donk, Eric de Man & Ace on sax, Samuel Deep en Milo Moraes. Zij worden bijgestaan door een breed scala aan 'performing arts'. Er zijn drie zalen; een zaal voor aankomend supertalent, een zaal speciaal gericht op live-acts, en een zaal voor de danser die behoefte heeft aan een rustmoment (de chillout).

Een Zware Dobber introduceert voor dit evenement een unieke 'early-bird-actie', waarbij écht geldt dat de snelle beslissers de beste prijs hebben. In zes termijnen worden de tickets voor de drie evenementen steeds een beetje duurder. Dat betekent dat er ook op het laatste moment nog kaarten beschikbaar zijn, maar hoe eerder je bestelt hoe scherper de prijs.

Voor informatie over boottijden en het bestellen van (early-bird)tickets zie Facebook.com. Tevens zijn er kaarten verkrijgbaar op Paylogic.com