Partyflock
 
­ Nederland

At my house
Easter Edition

gepubliceerd door , op
At My House
22 februari 2012
Op zondag 8 april 2012 zal de eerste Easter Edition plaatsvinden van At My House, ook deze keer weer in de vertrouwde locatie Bollee Events. Het team van DanceVilla Entertainment is alweer weken bezig met de voorbereiding voor dit mooie Easter event. De special acts vliegen je deze editie als paaseieren om je oren. De organisatie gaat er in ieder geval jouw beste Pasen ooit van maken!

DanceVilla Entertainment heeft de afgelopen editie menig partyganger doen verbazen door een aantal dagen voor het event uitverkocht te zijn! Wees dus slim en bestel je tickets op tijd!
Bekijk hier de aftermovie van de vorige editie:



Ook dit keer hebben ze weer drie dikke headliners naar Rhenen weten te trekken: Real El Canario, Randy Katanaen Tony Cha Cha. De line-up wordt aangevuld door upcoming talent Robbinyo en de resident dj'sRuben Vitalis & de Digital Skills, naast deze gasten zal de avond gehost worden door onze geweldige resident Boogshe
De voorverkoop voor At My House is alweer in volle gang, dat kon ook niet anders met de voorgaande uitverkochte edities nog vers in het geheugen!

Bestel dus snel jouw tickets voor deze dikke Easter Edtion 2012! Kaarten zijn verkrijgbaar via het bekende voorverkoop adres Restaurant Cunera te Rhenen of online via www.bollee.nl en Ticketscript. Deze Easter Edition zal weer een ongekend spektakel worden! Ze zien jullie op zondag 8 april in Bollee Events voor 'n Toffeest!