Partyflock
 
­ Nederland

Must in Van Nelle op goede vrijdag

gepubliceerd door , op
De industriële en inspirerende ambiance van de Rotterdamse Van Nelle Ontwerpfabriek heeft al vaker bewezen een perfecte plek te zijn voor de uitbundige 'over the top' feesten van Must. Must zorgt ervoor dat er in de fabriek op goede vrijdag een explosie van feest plaats vindt met wederom een avond van absolute topklasse. Gasten kunnen genieten van de bijzondere ambiance, entertainment en een geweldige line-up. Deze editie staat Must in het teken van de ultieme Spaanse sexy sound met onder andere DJ Marcello, bekend van de oude iT en DJ Remon Lacroix. Beide heren worden ondersteund door MC Mavis Acquah en Femke Krone on Percussion. De spectaculaire sounds dragen er zeker aan bij dat er op 6 april weer op hoog niveau gefeest wordt, want er zijn zo'n 52 vrijdagen in een jaar, maar er is maar één goede vrijdag!

Prikkeling van alle zintuigen
Uitbundige feesten in een inspirerende omgeving met top entertainment en muziek, dat is het recept van Must. Een totaalconcept waar alle zintuigen worden geprikkeld. De Must organisatoren zorgen ervoor dat het hun gasten aan niets ontbreekt voor een stijlvolle ultieme avond uit. De spectaculaire line-up wordt ondersteund door extravagante dansers die tijdens de avond een onderdeel van het stijlvolle decor vormen. Niet voor niets is het motto van Must: 'people like to talk, so give them something to talk about'. Één ding is zeker over Must in Van Nelle wordt absoluut nog lang doorgepraat.

Vijfduizend vierkante meter Feest met klasse
Niet zomaar een locatie, de Van Nelle Ontwerpfabriek, dat blijkt wel uit het feit dat het karakteristieke gebouw genomineerd is voor de werelderfgoedlijst van Unesco. Ooit werd er koffie, thee en tabak verwerkt, nu is het de plek waar Must al meerdere keren een spectaculair feest organiseerde. Het gigantische architectonische juweel van staal en glas ademt deze avond de bekende glitter en glamour van Must.