Partyflock
 
­ Nederland

Album launch party Cari Lekebusch in de Melkweg

gepubliceerd door , op
Album launch party Cari Lekebusch in de Melkweg
24 februari 2012
FeestTraffic @ klinch – H-Prod @ klinch · You're a hybrid too album launch
Datumvrijdag 30 maart 2012
ArtiestCari Lekebusch
LocatieMelkweg Site
Zweeds techno-icoon lanceert nieuw album 'You're a hybrid too' op Traffic!

Traffic en klinch presenteren in samenwerking met H-Productions op 30 maart de album launch party van het nieuwe album van Cari Lekebusch, 'You're a hybrid too'. De samenwerking tussen deze partijen is niet geheel onverwachts, aangezien de dj al een aantal keer eerder een bezoek heeft gebracht aan Traffic @ klinch in de Melkweg. Cari Lekebusch neemt Alexi Delano en Tony Rohr mee vanuit de H-Productions stal. Van Nederlandse bodem komt Traffic-resident Bart Skils.

Dat Zweden meer te bieden heeft dan Zweedse balletjes heeft techno-icoon Cari Lekebusch lang en breed bewezen. De Zweedse dj draait al jaren mee in het vak en is een geliefde naam op grote technofeesten en festivals. Cari Lekebusch is met recht een ware soundarchitect te noemen. Hij haalt veelal zijn inspiratie uit verschillende muziekstijlen die zijn ontstaan in de jaren tachtig. In die tijd richtte hij ook zijn label op, H-Productions. Op datzelfde label verschijnt zijn nieuwe album 'You're a hybrid too'.

Geboren in Chili, maar opgegroeid in Zweden. Alexi Delano is net als Cari Lekebusch onderdeel van de eerste golf Zweedse electronische muziekproducers die naam wisten te maken in de jaren '90. Zowel in zijn producties als dj stijl weet hij altijd te verrassen door tussen house en techno in te blijven zweven. Ook de uit Brooklyn afkomstige Tony Rohr weet een eigen sound te creëren uit verschillende stijlen. Hierdoor is de Amerikaan een graag geziene gast op festivals zoals I love Techno en Awakenings.

Traffic-resident (en organisator) Bart Skils is niet weg te denken uit de Nederlandse technoscene. Zijn dj sets staan bekend als vooruitstrevend en muzikaal. Daarnaast heeft de dj hoge ogen gegooid met de Voltt, Traffic en Static avonden, waarmee hij naast grote namen een podium biedt aan nieuw talent. Zo maakten onder andere Kabale und Liebe en Boris Werner hun debuut op één van de avonden van Bart Skils.

Tickets à € 15,00 (+lidm.) zijn vanaf zaterdag 28 januari verkrijgbaar via www.melkweg.nl, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen. Aan de deur kosten tickets € 17,00 (+lidm.)

2 opmerkingen

Daar wordt ik nou blij van :)