Partyflock
 

Onlytechno
Nieuwe locatie, geweldige line-up en een primeur binnen de Nederlandse Techno scene

gepubliceerd door , op
Onlytechno
16 januari 2012
Zaterdag 31 maart is het weer zover, dan keert Onlytechno terug in de hoofdstad van Overijssel. De afgelopen jaren stond Onlytechno bekend als het techno-evenement in de boerenkerk met dampende beats en knallende baselines, maar verplaatst zich nu naar dé nieuwe Club van Zwolle, Minister.

De line-up liegt er niet om en ziet er als volgt uit:
- Nicole Rosie
- Roy El Kei
- Darko Esser
- Egbert
- Sven Wittekind (3-hour special - Releaseoptreden album)

Minister heeft een primeur in handen want Sven Wittekind released zijn nieuwe album één dag voor Onlytechno! Dit wordt de eerste keer dat zijn nieuwe nummers in Nederland te horen zijn tijdens een unieke "3 Hours special" van deze Duitse techno-held!

Nicole Rosie die vooral bekend staat vanwege haar rauwe en diepe minimal sounds opent de avond in dé nieuwe Club van Zwolle. Roy El Kei is een echte blauwvinger die zijn hele ziel en zaligheid op de decks gooit om zijn achterban en het publiek in extase te brengen. Darko Esser is een techno dj die zelf tracks produceert met een geheel eigen sound. Egbert is op dit moment een van de meest belovende talenten in de techno scene. Egbert draaide onder andere op Awakenings, Welcome to the Future en tal van andere grote technofeesten.

Kortom genoeg grote namen uit de techno scene om garant te staan voor een onvergetelijke avond in een geheel nieuwe Club. Kan je niet wachten en wil je meer weten of wil je de virtuele tour volgen van Minister kijk dan op ClubMinister.nl en volg Minister via Twitter en Facebook.

Minister host naast Onlytechno ook andere concepten. Rotterdamse en Zwolse dance-concepten die nu al op de agenda staan zijn: Lipgloss, Hed Kandi, Free2Dance.

Tickets voor Onlytechno op zaterdag 31 maart zijn te bestellen op: Only techno.nl, Club Minister.nl, Partyflock (alleen via Timoco) of via de verkooppunten van Primera en Free Record Shop. De tickets kosten in de voorverkoop: € 19,- (ex. fee).

3 opmerkingen

Artiest MANGØ
Niet in de boerenkerk maar in de Broerenkerk :lol:
Dat was eens maar nooit weer, wat een bagger feest!!