Partyflock
 
­ Nederland

I'Varca presenteert voor haar eerste keer I'Ncarnation

gepubliceerd door , op
I'Ncarnation
24 februari 2012
Vrijdagavond 20 april organiseert i'Varca haar eerste editie van I'Ncarnation, dit kan niet anders dan een groot succes worden. i'Varca overtreft zichzelf met I'Ncarnation op alle vlakken. Voor i'Varca is het namelijk de eerste keer dat zij een degelijk evenement gaan organiseren en dan is niks belangrijker om er 1 groot spektakel van te maken wat bij succes zeker vervolgd zal gaan worden. Op een reguliere avond is i'Varca een locatie waar de jeugd gezellig bij elkaar kan komen en rustig een biertje kan drinken. Op deze avond is rustig een biertje drinken er niet bij want er moet gestampt worden. Er worden extra boxen geplaatst om er voor te zorgen dat de harde kicks en de felle screeches extra goed over komen.

Line-up:
Twee plaatselijke DJ's die al behoorlijk naam beginnen te maken zullen de avond openen. Diamanic bijt het spits af, deze jonge DJ die zelfs al een optreden in Zweden op zijn naam heeft staan weet wat openen is, zorg dus dat je er op tijd bent. Met Dymonic is het altijd feest, iemand die hem heeft zien draaien zal dit nooit meer doen vergeten en zal er alles aan doen dit nog een keer mee te maken. Vervolgens draaien de wel bekende DJ's van The Magic Show namelijk San Miquel en Tartaros. Tartaros heeft al enkele goeie producties op zijn naam. De laatste 2 uur worden verzorgt door Nederlands beste vrouwelijke DJ's: Anagenetic en Deetox, zij zullen er alles aan doen hun mannetje te staan. De line-up beloofd een spetterende avond, i'Varca is dan ook erg trots op deze line-up met jullie te mogen delen en hopen dat jullie er net zo positief over denken als de organisatie.

De time table ziet er als volgt uit:
21:00 – 22:00 Diamanic
22:00 – 23:00 Dymonic
23:00 – 24:00 San Miquel
24:00 – 01:00 Tartaros
01:00 – 02:00 Anagenetic
02:00 – 03:00 Deetox
MC No-iD

Tickets kosten in de voorverkoop € 12,50 en aan de deur € 15,00. Zorg dat je kaarten in de voorverkoop haalt aangezien i'Varca een kleine locatie is met een beperkt aantal tickets. Mochten er genoeg kaarten worden verkocht zorgt de organisatie voor een extra show element! Kaarten zijn te bestellen via OTicket.nl.

De minimale leeftijd voor dit evenement is +16 anders dan normaal dus, houd hier rekening mee! Er zal streng worden gecontroleerd op leeftijd.

See you there!

3 opmerkingen

 
deetox en anagenetic :respect: