Partyflock
 
­ Nederland

Estroe en Paul Hazendonk vieren hun verjaardag

gepubliceerd door , op
Het begint zo langzamerhand een jaarlijkse traditie te worden: Estroe en Paul Hazendonk die hun krachten bundelen en gezamenlijk hun verjaardag vieren met een feestje. Ook dit jaar is het weer raak en is de intieme ondergrondse techno kelder genaamd Vief & Vuig in het centrum van Rotterdam de locatie op zaterdag 25 februari. Vanzelfsprekend nemen de jarigen zelf plaats in de DJ booth, maar ze hebben ook een aantal vrienden uitgenodigd om het feest compleet te maken!

De avond zal geopend worden door Nadia Nadia Struiwigh. Deze getalenteerde Rotterdamse gaat de laatste tijd als een speer, niet in de laatste plaats door haar finale plek in de XT3 talents competitie. Met een steeds voller wordende DJ agenda in binnen- en buitenland en releases op labels als EevoNext, Manual Music, Cinematique en Snejl is Nadia zeker iemand om in de gaten te houden!

Estroe heeft vriendinnen Monica Electronica en DJ Lin uitgenodigd met wie ze het trio 'Estafête' vormt. Deze drie dames hebben allemaal hun roots in een ander deel van de Nederlandse dance scene, maar gezamenlijk vullen ze elkaar perfect aan. De sound van Estafête valt het beste te omschrijven als groovy, sexy, mind-blowing and energetic techno!

Na Estafête is het tijd voor de andere jarige van deze avond: Paul Hazendonk. De persoon achter de welbekende labels Manual Music en Stolen Moments en al ruim 10 jaar een veelgevraagde DJ in binnen- en buitenland. Zijn mix van warme tech house, prog en underground techno past perfect in de intieme setting van de Vief & Vuig!

Last but not least: Joe Manish! Niet alleen bekend als de vaste designer van Paul Hazendonk's Manual Music label maar ook al jarenlang een bekende in de underground scene van Rotterdam en te vinden op de betere feestjes, zowel in- als voor de DJ booth. Deze man weet altijd de juiste snaar te raken met zijn fijne platenkeuze!

Er wordt een uitverkocht huis verwacht, dus kom op tijd!

Line-up:
Estroe, Monica Electronica, DJ Lin (aka Estafête)
Paul Hazendonk
Nadia Nadia Struiwigh
Joe Manish

1 opmerking

vette poster!