Partyflock
 
­ Nederland

Herr Zimmerman in Paard van Troje te Den Haag

gepubliceerd door , op
De allereerste Herr Zimmerman tanz-nacht van dit jaar zal in Den Haag plaatsvinden! In het enige echte poppodium dat Den Haag rijk is, het roemruchte Paard, zullen D-R-U-N-K (Motor), Fraulein Z en TanzMan je in de stad achter de duinen op een nacht vol met maximale techno en knallende electro-techno trakteren!

Dance away the BTW
Een 'toevallige' samenloop van omstandigheden is dat de spraakmakende rechtszaak van de buitenaardse kater Herr Zimmerman tegen de zwaar bekritiseerde BTW verhoging een kleine maand later in hetzelfde Den Haag zal plaatsvinden. De rechtszaak, die Herr Zimmerman heeft aangespannen tegen de BTW verhoging op zijn entree tickets, zal namelijk op donderdag 22 maart plaatsvinden, te Rechtbank in Den Haag.

Herr Zimmerman is de enige dance clubnacht in Nederland, die de BTW verhoging denkt aan te kunnen pakken, vanwege het feit dat clubben bij Herr Zimmerman gelijkwaardig is aan een sportieve prestatie! Dit, aangezien er door de vele bezoekers van de spraakmakende clubnachten immers vele uren intensief wordt bewogen op de maximale techno muziek tijdens Herr Zimmerman tanz nachten! De zaak wordt juridisch ondersteund door KPMG meijburg & Co. BTW Experts binnen KPMG sluiten het winnen van de zaak zeker niet uit! 'Symbolisch zullen we op zaterdag 25 februari in Den Haag alvast de verhoogde BTW weg gaan tanzen, laat Fraulein Z alvast weten!'

Zorg dat je deze allereerste Herr Zimmerman Tour Editie niet mist! De aankomende Herr Zimmerman Spezial in Den Haag is een eerste van een reeks van unieke tanz-spezials, die Herr Zimmerman, naast zijn bijzondere nachten in zijn vaste Rotterdamse Factory 010 locatie, dit jaar zal doen. Zo zal de buitenaardse party katze dit jaar ook een eigen stage tijdens een vernieuwd Rotterdams Festival gaan hosten, en ook zal er voor het eerst een unieke alien strand party zijn! Verder zijn er namelijk later dit jaar bijzondere uitstapjes van Herr Zimmerman, Fraulein Z en TanzMan naar Italië en Frankrijk. Ook komt er een gloednieuwe knallende techno nacht van Fraulein Z in de Rotterdamse Waterfront.

D-R-U-N-K (Motor)
Speciale internationale guest DJ deze nacht is D-R-U-N-K (Motor), ook bekend als Mister No van het befaamde techno electro duo Motor (USA, France), die op dit moment in de spotlights staan vanwege hun nieuwe album, inclusief de track 'Man Made Machine', waarin een bijzondere samenwerking met Martin Gore van Depeche Mode, uitgebracht op het label van Chris Liebing (CLR). Ook de remix van 'Man Made Machine 'door niemand minder dan Chris Liebing zelf, staat volop in het muzikale techno news!



D-R-U-N-K (Motor) is the brand-new solo production, remix and DJ project of the unconventional electro/techno innovator, Oly Grasset Frankrijk, better known for his creative work, live performances and mastermind of the techno-rave duo Motor (CLR/ Novamute/ Dim Mak/ Shitkatapult).

Fraulein Z & TanzMan (Herr Zimmerman, Nederland)
Naast D-R-U-N-K (Motor) trakteren Fraulein Z en TanzMan je op de allerbeste tracks, waar de Herr Zimmerman tanz-nachten om bekend staan!

Fraulein Z & TanzMan zijn de muzikale en creatieve krachten achter de unieke Herr Zimmerman clubnachten, ook vaak 'tanz-nachten' genoemd! Met hun super tanzbare mix van opzwepende maximal techno, techno met invloeden uit de electro, ontstaat een unieke clubsound en een sfeer, die je maar zelden tegenkomt!



Fraulein Z & TanzMan deelden ondermeer de DJ Booth met DJ's en live acts, zoals Dr. Lektroluv, DJ Hell (Gigolo), Tony Rohr Verenigde Staten, Zombie Nation Duitsland, Gesaffelstein Frankrijk, Motor DJ's, T. Raumschmiere Duitsland, Anthony Rother Duitsland, The Hacker, Franz & Shape Italië, Ascii.Disko Spanje, Adriano Canzian Italië, David Carretta (Gigolo, Space Factory), Ken Ishii Japan, en nog vele anderen. Voeg daarbij een knotsgekke buitenaardse party kater, altijd te gek publiek, en je hebt een Herr Zimmerman nacht!

De clubnachten van de buitenaardse kater zijn inmiddels een begrip geworden bij steeds meer leute, die van een te gekke clubnacht houden! De befaamde Herr Zimmerman clubnachten vonden tot op heden alleen in Rotterdam plaats. Eerst in een oude vleesfabriek, en de afgelopen 2,5 jaar in de Factory 010 (10th floor Maassilo). Op beide lokaties vonden & vinden de meest waanzinnige Herr Zimmerman nachten plaats, in een ongelooflijk goede sfeer, die inmiddels bij steeds meer party leute bekend is!

1 opmerking

Artiest Chabo
Dik!! En natuurlijk succes de 22e Maart!