Partyflock
 
­ Nederland

The Boulevard
Flirt edition

gepubliceerd door , op
The Boulevard
18 januari 2012
FeestThe Boulevard · Flirt Edition
Datumzaterdag 3 maart 2012
WinactieThe Boulevard actiegesloten
LocatieThe Villa
De laatste editie werd het vierjarig bestaan gevierd. Deze grootste anniversary aller tijden was een daverend succes. Al snel na het feest werd de organisatie overspoeld met complimenten en vragen over wanneer de volgende editie is?!

Na een korte periode van rust komt de organisatie naar buiten met het bericht: Lets hear it for The Boulevard want de datum van de volgende editie is bekend! Op zaterdag 3 maart worden de deuren van The The Villa geopend voor alle House en Boulevard freaks, want dan zal er een nieuwe editie van The Boulevard plaatsvinden, met als thema 'the Flirt Edition'

Be prepared
Want The Boulevard Flirt Edition wordt heter dan ooit! Vraag jij je ook wel is af of die ene leuke meid of jongen vrijgezel is of niet? De organisatie van The Boulevard heeft hier de ideale oplossing voor gevonden, namelijk: bij de ingang zullen er bandjes worden uitgedeeld met daarop jouw status: single, bezet, getrouwd of Leave me Alone. Het flirten wordt zo nog gemakkelijker gemaakt!

Alle dames en in het bijzonder de 'Leave me Alone' dames krijgen een eigen zaal genaamd de Lady's room. Zoals de naam al doet vermoeden is deze zaal alleen toegankelijk voor de dames. Zo zullen ook de DJ's in de Lady's room vrouwelijk zijn, o.a. Kimberlee Ramirez en Lina Ann staan er op het programma. Voor iedereen dus wat wils op The Boulevard Flirt Edition!

In de mooiste en nieuwste club van het land zorgt de organisatie voor een sexy en sfeervolle ambiance en natuurlijk de beste DJ's. Om het plaatje compleet te maken wordt van de bezoekers verwacht dat zij verschijnen in een sexy outfit zodat werkelijk alle ingrediënten aanwezig zijn om ook van deze Boulevard editie een geslaagde party te maken!

Ken jij het gevoel dat als je op een feestje bent en je niet wilt dat de avond voorbij gaat?! Puur omdat er flink geflirt wordt, de muziek heerlijk is en de sfeer ultiem... Dat is wat jij gaat meemaken op zaterdag 3 maart in The The Villa met 'The Boulevard Flirt Edition'.

So open your mouth, and let the smooth talk do his work @ The Boulevard Flirt Edition! See you there...

Line up


Kaartjes kosten in de voorverkoop € 17,50 en zijn te verkrijgen via The Blvd.nl.