Partyflock
 
­ Nederland

Junction invites Steiger in de Sugar Factory

gepubliceerd door , op
Junction
31 januari 2012
De februari editie van maandelijkse techno concept Junction zal een zeer speciale zijn: een samenwerking met Steiger. Als iemand de ware techno gedachte van de underground begrijpt en toepast zijn het de mannen van dit opkomende techno collectief wel. Na een aantal feesten op afgelegen locaties zullen zij in deze unieke combo met Junction een avond meedogenloos hard los gaan in de club!

Hiervoor is bovendien niet de minste line-up uit de kast getrokken: niemand minder dan lokale legende Jeff Rushin zal met zijn epische techno sound de toch al niet subtiele bassen van de Sugar Factory tot het uiterste drijven. Bekend geworden met zijn On and On feesten, is sindsdien Rushin's ster niets dan rijzende geweest onder de liefhebbers van de hardere techno. Zaterdag 25 februari zal hij laten zien waarom.

Wie ondanks zijn leeftijd inmiddels niks meer te bewijzen heeft is 19 jarig technotalent Kevin Arnemann, die als resident van Junction al meerdere keren de Sugar Factory heeft mogen afbreken! Deze avond zal hij wat vroeger beginnen, om met zijn rollende drumcode-bassen de weg vrij te maken voor het stevigere beuk werk. Hiervoor is onder andere de van origine IJslandse Kid Mistik gevraagd, die langzaam maar zeker naam heeft gemaakt met zijn briljante producties van duistere, atmosferische techno. Live weet dit jonge talent iedere dansvloer steeds weer te verbazen, door hem toch weer gewoon op zijn kop te zetten!

Aan wie je dit ook gemakkelijk kunt overlaten is het stevig snoeiende duo Boxed. Als vaste resident van Junction en Steiger zijn zij de overlappende factor, die met hun nietsontziende techno uiteindelijk alles en iedereen toch weer netjes bij elkaar zullen brengen in het midden van de dansvloer! Correos maakt tot slot de toch al niet zuinige line-up compleet. Als een van de head honcho's van het Steiger collectief is deze man een echte publiekslieveling en Junction is dan ook blij dat hij erbij is in de Sugar Factory. Deze massieve line-up gebracht door een combinatie van deze twee veelbelovende collectieven is een avond waar de echte techno liefhebber bij moet zijn!

Junction Invites Steiger
Jeff Rushin
Kevin Arnemann
Kid Mistik
Boxed
Correos

Kaarten kosten in de voorverkoop € 9,- en aan de deur € 12,50.

1 opmerking

Werkzaam bij Junction
Junction Podcast 003 - by Correos

laatste aanpassing