Partyflock
 
­ Nederland

Mazzo begint 2004 op volle kracht

gepubliceerd door , op
Mazzo begint 2004 op volle kracht
18 december 2003
Waar de rest van het clubleven in de maand januari voorzichtig de kat uit de boom kijkt na de hectiek van feestmaand december, gaat Mazzo op volle kracht verder. Verwacht deze januari niet alleen de koning van Las Palmas in de persoon van Edwin Bazen maar namen als Gene Farris (Chicago), James Holden (UK) helemaal aan het eind van de maand ook de keizer van de classic house. Robert ‘I’ll be your friend’ Owens.(Subliminal-Chicago)

Maar eerst iets anders. Aanstaande vrijdag de 9e januari is het bijvoorbeeld de beurt aan upcoming ster Jonas Braun die ‘only for you’ een zes uur durende set voor zijn rekening neemt. Wie deze trip in z’n geheel wil meemaken moet op tijd aanwezig zijn. Van 23.00 uur tot 05.00 uur laat Braun horen waar hij staat als dj. Wie de talentvolle nieuweling eerder heeft horen draaien weet dat hij als geen ander de spanningsboog vast kan houden.

De Zaterdagen in club Mazzo zijn ondertussen een begrip, en Zaterdag de 10e is er wederom "23 & Rising" waar de sounds verzorgt worden door Edwin Bazen (Las Palmas) en René Vidal. 23.00-05.00.

De zondagen in Mazzo zijn uitbesteed aan de beste organisaties die het Mazzo gevoel op geheel eigen wijze invulling weten te geven. Zo verzorgt de derde partyorganisatie van het land, we hebben het hier natuurlijk over Extrema Network, een eigen zondag. Maar op deze 10e januari is het de beurt aan Magma. Dit agency en organisatiebureau is ontsproten uit het brein van Isis die met Magma eindelijk haar eigen invulling weet te geven aan de zaken. Omdat het zondag is, begint het festijn niet te laat en houdt het lekker vroeg op. Vanaf 19.00 uur ben je welkom, om 02.00 uur is het afgelopen.

8 opmerkingen

 
Ja, leuk joh, gewoon weer lekker Off The Record op zaterdag!!!
Ma22o is niet meer wat het was.... Juppen tent
 
Artiest Basic
18 feb cellie @ Vibing te amsterdam :)
Indeed,,, ze proberen t op te krikken, maar ze hebben t behoorlijk de mist in geholpen..wie de fuck is edwin bazen>? sorry, maar vroeger was t rachmad estroe enzo!!!
Oh tering//ik zie het al.. t is een Rotterdammer
 
Nee gek, Edwin Bazen is die lange kale gast die bij Outland werkt op de Zeedijk...
Mazzo is al jaren niet meer wat het geweest is.
 
Inderdaad, Off the Record moet weer terug komen in de M@220!!!!

En dat standaardplaatje wat bij het newsbericht wordt gepost elke keer ben ik ook zat!
laatste aanpassing