Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
28 maart 2012
· Inhoud



· Nieuw op Partyflock

Waarderingen organisaties en locaties aangepast
Tot nu toe kon je op pagina's van locaties en organisaties je waardering geven varierend van een 'waardeloos' tot een 'geweldig'. Daar kwam dan een stemtotaal uit en dat werd als waardering getoond. In de toekomst blijft het natuurlijk gewoon mogelijk om je mening te geven bij een locatie/organisatie en een waardering te geven. We hebben echter besloten om daarnaast ook de stemresultaten bij de afzonderlijke events die plaatsvinden in de locatie en/of georganiseerd zijn door een organisatie mee te tellen voor het totaalbeeld van een locatie/organisatie. Niet alle bezoekers van evenementen stemmen immers ook bij de organisatie- en locatiepagina's terwijl de feesten wel degelijk een beeld geven van de prestaties van de locaties en organisaties.

· Trimbos beantwoordt jouw vraag!

Hoe ontstaat een 'klapperkaak'?


Speed heeft onder meer invloed op de hoeveelheid dopamine in je hersenen. Dopamine is een stofje in je hersenen. Deze stof beïnvloedt onder andere je emotionele gedrag, geheugen, concentratie en het controleert je bewegingen.

Als je speed gebruikt komt er meer dopamine vrij in je hersenen. Doordat de dopaminebalans verstoord wordt, raak je de controle over je bewegingen soms een beetje kwijt en kan je ongewild bewegingen gaan maken. De kaakbewegingen bij speedgebruik zijn hier een voorbeeld van.

Lees meer over het Trimbos-instituut op Partyflock.
Alle eerder beantwoorde vragen bekijken? Dat kan hier!
Heb jij vragen over alcohol en drugs die je graag beantwoord ziet door het Trimbos-instituut? Stel deze in het vragentopic!


· Filmpje

Voor de mensen die het de afgelopen week zwaar hebben met de vrieskou een filmpje met dikke, vette winterfails!



· Doe de Wiet-Check!


Doe mee met dit onderzoek, verdien 30 euro aan cadeaubonnen EN maak kans op een iPad (kans 1 op de 50).

De Wiet-Check is:
- 1 of 2 gesprekken met een deskundige die veel weet over hasj en wiet.
- voor jongeren van 14 tot 21 jaar.
- op relaxte manier meer te weten komen over de effecten en de voor- en nadelen.
- bij jou in de buurt of op school.

Het Trimbos-instituut doet onderzoek naar de Wiet-Check. Als je deelneemt vragen we je drie keer online een vragenlijst in te vullen. Per ingevulde vragenlijst krijg je een cadeaubon van 10 euro en bij het invullen van alle vragenlijsten maak je kans op een iPad.

Nieuwsgierig?
Ga naar www.wietcheck.nl/aanmelden om je aan te melden.
Let op: de Wiet-Check is alleen voor jongeren (14-21 jaar) die minimaal 1x per week blowen.


· Virtuele tours


Ooit werden er de audities van The Voice of Holland opgenomen. Maar je kunt er ook zeker leuke stapavondjes beleven! Deze week kun je een virtueel kijkje nemen in De Vorstin! En ga er maar eens goed voor zitten! Je hebt 24 ruimten te bekijken als je de gehele, megastaplocatie, Drie Gezusters wilt bekijken!



Ook een virtuele tour van jouw locatie? Neem contact met ons op!

· Interview


Johan Gielen en Jan Vervloet: Music for free · Twee legendes in de muziekindustrie hebben de handen ineen geslagen voor een nieUW project genaamd 'Music For Free'. We hebben het hier over Johan Gielen en Jan Vervloet. Beide heren hebben een rijke discografie op naam staan, maar alle nieuwtjes daar willen wij van Partyflock alles van weten. Daarom hebben wij Johan en Jan het hemd van het lijf gevraagd.


Mamy Rock: geen seniorendisco voor Ruth Flowers · Deze krasse bejaarde heeft ongetwijfeld het Delfts Blauwe tegeltje met de tekst 'Je bent nooit te oud om te leren' op haar toilet hangen. Partyflock, maak kennis met Ruth Flowers ofwel Mamy Rock; de DJ-wereldster van 71 jaar die pas drie jaar geleden aan haar gigantische carrière begon.


· Column


Als het nog lang duurt, lachen we nog even! · Zonder gebruik te maken van de door Doc Brown omgebouwde DeLorean sportauto verplaats ik me naar een koude zaterdagavond. Vocaal lawaai verwelkomt me. De saamhorigheid straalt er vanaf en resulteert vrijwel direct in het observeren van de medemens.


· Foto van de week


Deze week een foto van Stijn op Vendetta 2012:



Het gaat slecht met artiesten als ze hun gear op moeten eten. Bij deze willen we dan ook de actie 'Help Endymion en Ruffian de winter door' lanceren..... ;)

· In de spotlight


Deze week staat onze spotlight nodeloos te branden. Gelukkig hebben we spaarlampen! Er is helaas geen persoon om in de warme gloed van het licht plaats te nemen :'( We zoeken dus gewillige slachtoffers die zich bloot willen geven! Stuur ons een bericht en misschien beleef jij binnenkort je 5 minutes of fame!

· Recensies

Ulrich Schnauss & Mark Peters - Underrated Silence · Na het uit 2010 stammende 'Epic' album, dat Ulrich Schnauss samen met Jonas Munk (aka Manual) fabriceerde voor het Pedigree Cuts label, komt deze klasbak begin februari 2012 met een nieuw album. Het betreft wederom een duo-productie. Ulrich Schnauss teamt ditmaal met Mark Peters (van de Britse band Engineers) voor 'Underrated Silence'.


Chris Joss - No Play No Work · De Franse (selfmade) multi-instrumentalist en producer Chris Joss is terug met een kersvers album. 'No Play No Work' is, als we goed geteld hebben, 's mans zevende full length album en alweer de vijfde voor het ESL Music label.


· Goed fout (y)


Een aflevering van Southpark werd naar haar vernoemd en de tranen schieten je in de ogen als ze nummers als 'Lucy In The Sky With Diamonds', 'Dancing Queen' en 'Beat it' verkracht zingt. Maar ze is dus een ekte zangeres uit Nieuw Zeeland die maar liefst 19 (!!) cd's uitbracht. Wat denken jullie, zou ze binnenlopen?



· De ontdek je plekje quiz

De tweede afbeelding was alweer wat moeilijker te raden! Het was de Havana Lounge in van Lucky. We hebben D-Nial toegevoegd aan de lijst met eeuwige roem. Wil jij ook kans maken op een prachtige prijs aan het eind van het jaar? Speel dan mee! De nieuwe opdracht van deze week:



Klik hier voor de lijst der winnaars van de eeuwige roem!

2 foto's, 2 unieke winnaars.
De flockers met de meeste roem: Arnotjee!! & D-Nial met beide 1 goed antwoord!

Denk jij dat je beter bent? Zorg dan dat je snel antwoord geeft!

· Favoriete top 3 door Atje Roy


De hoofdreden voor actief's top 3: 'Ik ben tot heden vrij weinig top 3's gezien in dit genre, terwijl het echte hardstyle-klassiekers zijn! Het leek mij dus leuk om eens een top 3 in dit genre op te sturen!'

Komen ze dan:


Arne l2 - R.I.P



Ramirez - El ritmo barbarro (Moratto remix)



Zero vision - Going down


· Fotografen

Altijd leuk om een herinnering aan een feestje over te houden, toch? En zo'n pixelig, donker kiekje met je mobieltje genomen is ook niet alles. Daarom zijn onze fotografen elke week op de meest uiteenlopende feesten te vinden. Deze kom je één van hen tegen op:

- Hard Bass
- We are connected

· Klassieker van de week: Hard Bass

Zaterdag vindt Hard Bass plaats in het GelreDome. Maar lang voordat het Vitesse stadion ook maar in het hoofd van de architect zat, vond dit B2S event al plaats! Wie van jullie was er al bij in Tropicana? Waar het zweet je als je nog niet binnen was al bijna van je kop gutste! In 2002 deden we nog niet massaal aan prigrammaboekjes, en lanceerden de grote merken nog geen apps met timetables....toen hingen we gewoon op de deur een geprint A4-tje met de draaitijden:



Niet alleen in Tropicana was het zweten.....SilverDome deed niet onder! Elk binnenbrandje kon daar met gemak geblust worden door de dikke druppels die van het dak naar beneden vielen zodra de dansende massa een beetje op stoom kwam! De pose is misschien wat minder voordelig, maar de kleding is een bewijs van de saunatoestanden in Zoetermeer:



Tegenwoordig komt er bij een feestje als Hard Bass een hoop meer spektakel kijken:



Geniet ook nog even van de aftermovie van de 2011 editie:



Wie van jullie heeft er nu nog geen zin in zaterdag? Dan heb je geen kaartje! Of je dient jouw exemplaar te verkopen! ;)

· Viral




· Anekdotes

Deze week maar één anekdote. Maar wel een lange:

hehe ja ten eerste maak ik geen reclaame maar muziek
ten 2e volgens een hoop mense is et goeie muziek
ten 3e het gaat hier toch over muziek!?

elk profiel staat vol met reclaame nike australian longsdale noem maar op
ik ben geen merk
en er licht niks in een winkel
ik weet wel als ik ooit nog wat word zal ik pf altijd de grond in boore als talent dooders inplaats van iets goets terecht brenge sorry dat ik zo goed ben whehehe ;)

je maakt van mij zo een robin hood van de hardcore vechtent tege kinderachtig belijd van partyflock
ik zal et eens in een leidje zette whehe

en me clips verspijde er zijn nog veel meer sites hoor waar ik dat ken doen dus stope is niet mogelijk dus ben je dom dat je der tege vecht winne doe ik toch wel
ik weet ook precies wie ik moet hebbe nu ;)


Voor de goede orde: het hier ging om iemand die met maar liefst negen profielen, meer dan 1900 opmerkingen plaatste en duizenden pb-tjes verstuurde met daarin een overzicht van tig Youtubefilmpjes met eigen werk. Je hebt bescheiden promotie van eigen werk en....ja....spam van de buitencategorie in zelfbevlekking :)

· Mop van de week

Een vrouw stuurt haar man naar de winkel met de mededeling: 'Eén krat bier en als ze eieren hebben, neem je er zes.'
Na een poosje komt de man thuis. Zegt zijn vrouw: 'Waarom heb je nou zes kratten bier meegenomen?'.
Zegt de man: 'Ze hadden eieren!'


Heb je tips voor de KNIP? Leuke filmpjes, deelnemers voor de Spotlight, grappige virals en natuurlijk favoriete top 3's zijn welkom! Stuur ons een berichtje!

30 opmerkingen

ojp = p60 amstelveen
laatste aanpassing
p60 amstelveen is het trouwens @ ojp
Wie van jullie heeft er nu nog geen zin in zaterdag? Dan heb je geen kaartje! Of je dient jouw exemplaar te verkopen!

nou nee dank je (Y) ik ga liever naar een goed feest..:yes:
ik vlucht arnhem zelfs uit omdat ik dicht bij t Gelredome woon..(Y)

Voor de goede orde: het hier ging om iemand die met maar liefst negen profielen, meer dan 1900 opmerkingen plaatste en duizenden pb-tjes verstuurde met daarin een overzicht van tig Youtubefilmpjes met eigen werk. Je hebt bescheiden promotie van eigen werk en....ja....spam van de buitencategorie in zelfbevlekking

:roflol:
Dikke top-3 :yes: (Y)
 
Artiest David M
Uitspraak van Luit :bier: op woensdag 8 februari 2012 om 20:05:
Dikke top-3 :yes: (y)
 
Viral & Filmpje :lol:, vette top 3 idd(y)
Werkzaam bij Cyndium
Zo grappig (en pijnlijk) hoe sommige mensen laden.
Artiest O-Boy
Foto van de week :respect: was een te gek feest. Op naar het Jubilerende jaar dus ook de editie :bounce:

Vendetta 2013 can not wait, but first Hardbass :bier:
Die Trimbos troep begint nou wel irritant te worden :kots:

nou weten we het wel dat je niet te snel bij moet pakken en dat je genoeg water moet nemen en dat drugs elkaar versterkt :lol: slappe prietpraat
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 februari 2012 om 20:42:
Viral & Filmpje
 
my god trimbos.... ik heb al een keer eerder een reactie geplaatst waarin ik vond dat de antwoorden gewoon niet aansluiten op de vraag, nu zie ik het volgens mij toch weer!

ik neem aan dat er bedoeld wordt na een pil als je m spacet dat je dan een trillend bekkie hebt... wtf heeft dat met speed te maken?

zo moeilijk is het toch niet, come on
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 februari 2012 om 21:23:
my god trimbos.... ik heb al een keer eerder een reactie geplaatst waarin ik vond dat de antwoorden gewoon niet aansluiten op de vraag, nu zie ik het volgens mij toch weer!


er staat gewoon een uitleg bij en speed wordt nu als voorbeeld gebruikt dus ik begrijp jou punt niet helemaal.
Mooie top 3, Leuk viral!! :D en de anekdotes xD wat een man! Mop kort maar krachtig!
met anderen woorden leuke knip!
 
SilverDome deed niet onder! Elk binnenbrandje kon daar met gemak geblust worden door de dikke druppels die van het dak naar beneden vielen zodra de dansende massa een beetje op stoom kwam!

Als dit écht zo zou zijn, was het ook niet nodig geweest om alle "brandveiligheids-vergunningen" in orde te hebben vorig jaar met Project Hardcore...

Elke brandje werd immers geblust:lol:
laatste aanpassing
hehehe die anekdote, die Son of Satan / The Rdam Terror ofzo? :lol:
 
Viral :roflol:
Artiest Amada
Uitspraak van actief op woensdag 8 februari 2012 om 22:57:
vorig jaar met Project Hardcore...


welke Project Hardcore :'(:nocheer:
Uitspraak van JSKI op woensdag 8 februari 2012 om 23:35:
hehehe die anekdote, die Son of Satan / The Rdam Terror ofzo?


Hahahahahah dacht ik ook al aan ja:roflol:
Ook een paar keer hele waslijsten met die grafmuziek van 'm binnengehad:facepalm:
 
Artiest {SHOWLIST artist 72706, 69667}
Zoo die top 3 hebben ze dan snel geplaatst!
Nog 1,5 week tot hardclassics! :)

Ps: mocht iemand el ritmo barbarro op vinyl te koop hebben voor een zacht prijsje dan hoor ik het graag! Die van mijn slaat over gvd!
laatste aanpassing
Uitspraak van V0NK op woensdag 8 februari 2012 om 19:18:
p60 amstelveen is het trouwens @ ojp


Snel gezien.
Die goed/fout hahaha


Die heeft 19 cd's uitgebracht? Dat zal toch wel een grap zijn :D
 
Vette top 3:respect:
filmpje viral en anekdote's whahahaha vet lachen
goed fout is idd weer goed fout ja heheh
leuke knip (Y)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 februari 2012 om 21:23:
my god trimbos.... ik heb al een keer eerder een reactie geplaatst waarin ik vond dat de antwoorden gewoon niet aansluiten op de vraag, nu zie ik het volgens mij toch weer!

ik neem aan dat er bedoeld wordt na een pil als je m spacet dat je dan een trillend bekkie hebt... wtf heeft dat met speed te maken?


bij speed is het dopamine, bij mdma vaak seretonine..
heeft beide zo goed als zelfde effect/idee.. als ik het zo goed heb uit mij kop..

er wordt een algemene vraag gesteld, dus het is logisch dat men 1 stofje neemt om een antwoord te geven
 
Uhm ik heb superzieke zin in zaterdag, maar ik ga ook niet naar hardbass
Uitspraak van Tommyisgone op woensdag 8 februari 2012 om 21:05:
nou weten we het wel dat je niet te snel bij moet pakken en dat je genoeg water moet nemen en dat drugs elkaar versterkt :lol: slappe prietpraat


Misschien voor jou er zullen vast genoeg "nieuwe" gebruikers zijn die er meer over willen weten. Daar is die organisatie voor, eigenlijk moet je er blij
mee zijn dat men hierover goede informatie kan krijgen als men dat wilt.

Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 februari 2012 om 21:23:
wordt na een pil als je m spacet dat je dan een trillend bekkie hebt... wtf heeft dat met speed te maken?


De vraag was: hoe komt het dat je een klapperbekkie krijgt en op die vraag werd beantwoord ..... door speed!
Uitspraak van Frinzy op donderdag 9 februari 2012 om 14:18:
De vraag was: hoe komt het dat je een klapperbekkie krijgt en op die vraag werd beantwoord ..... door speed!


Maar toch niet alleeen door speed?
Ik denk dattie dat bedoeld..
Nvt.
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 27939, 39906, 2545, 63980}
Uitspraak van JSKI op woensdag 8 februari 2012 om 23:35:
hehehe die anekdote, die Son of Satan / The Rdam Terror ofzo? :lol:


Uitspraak van Boot. op donderdag 9 februari 2012 om 07:31:
Hahahahahah dacht ik ook al aan ja:roflol:
Ook een paar keer hele waslijsten met die grafmuziek van 'm binnengehad:facepalm:


Hehe, volgens mij is dat 'm wel ja. Die gast had een tijdje terug mijn DJ-profiel en labelprofiel ook al lopen volspammen met z'n shit... wat een pannekoek.