Partyflock
 
­ Nederland

Marco V op Full Moon

gepubliceerd door , op
Marco V op Full Moon
6 februari 2012
Full Moon kan eindelijk vol trots naar buiten brengen: de populaire Marco V is geboekt voor Full Moon! Deze internationale top A-list dj draait vele jaren en is niet meer weg te denken uit dj-land. Ook heeft Marco V vele grote hits onder zijn naam geproduceerd en is hierdoor een bekende toegewijde producer. Mis de energieke djset van Marco V niet, maar naast deze dj zullen er nog vele andere (inter)nationale dj's en artiesten optreden!



Full Moon gaat weer een spectaculaire beleving worden: 'the biggest party sensation of the year!

Tickets
De laatste vroegboektickets voor €39,50 waren in een razende tempo uitverkocht. Wil jij dit megaspektakel van het jaar niet missen, dan raadt de organisaties ook aan om op tijd je ticket te kopen bij de onderstaande voorverkoopadressen:

Paylogic
Seedance
Easyticket

Vorige editie van Full Moon was volledig uitverkocht! Dus op=op!



Sneak preview
Check hieronder de movie voor een voorproefje van hoe het gaat worden- om alvast in de stemming te komen voor 7 april. Deze editie van Full Moon gaat nog Spectaculairder en Sensationeler worden!



Line-up
De organisaties zijn druk bezig met het selecteren van de beste dj's voor Full Moon, zodat zij een fantastische line-up te presenteren. Eentje om bij te watertanden! Tot nu toe zijn de volgende artiesten bevestigd:

Marco V
Jean
Spider
Peter Woodz

& many many more to be announced soon!

Voorbereidingen in volle gang
De organisaties zijn alweer hard bezig met de voorbereidingen van 7 april. Voor deze editie zullen er nationale, maar ook internationale top acts, shows en dj's naar The Sand komen om er weer een knalfeest van te maken. The Sand zal weer volledig omgebouwd worden tot een tropisch paradijs.
Full Moon staat niet alleen voor genieten van de muziek van top dj's, entertainment is zeer belangrijk. Een adembenemend decor, VIP-balkons, knusse tenten, vuurwerk shows, geweldige acts, live performances en spectaculaire lichtshows zullen ervoor zorgen dat jij het echte party gevoel zal ervaren.



Promocd Full Moon
Full Moon blijft je verrassen, want na afloop van het feest zal iedereen weer een heerlijke Full Moon promocd ontvangen. Zo kan je nog heerlijk na afloop nagenieten van al het moois op Full Moon in je auto of heerlijk relaxed thuis.

7 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
topdj michel v! ;)
Waaauwwwww te gek!
helemaal te gek dit~!!!!!!

Nu word het nog beter;-)
Echt wel vet om Marco v te horen draaien, snel kaartjes halen wil ik niet missen,,,,,,
:roflol:
laatste aanpassing
 
helemaal super! Marco V zal er wel voor zorgen dat het dak er af gaat!!!!!!!!