Partyflock
 
­ Nederland

Laatste informatie Hardcore Community

gepubliceerd door , op
Hardcore Community
6 januari 2012
Hardcore Community is terug. En hoe. Op zaterdag 11 februari zal de derde editie van dit feest wederom in de Bazart te Den Haag gehouden worden. Zes uur lang zullen de mannen van het Algemeen Hardcore Topic hun best doen om een zo breed mogelijke hardcore avond neer te zetten. Van vroege Hardcore Blasters en Traxtorm klappers tot recentere Enzyme en Neophyte releases: je zult het allemaal meemaken deze avond.

Even wat informatie op een rijtje
Kosten
Er is alleen deurverkoop op de avond zelf. Dus hou bij binnenkomst €10,- gereed, vervolgens kun je gratis je jas kwijt bij de garderobe. Wel net zo makkelijk! Tevens vindt er in de Bazart muntverkoop plaats voor aan de bar.

Concept & timetable
In de inleiding van dit bericht heb je al kunnen lezen wat voor soort hardcore je deze avond kunt verwachten. Echter zal er nog een extra sfeertje aan deze avond gegeven worden. Zoals in het vorige nieuwsbericht vermeld werd is het thema van de avond namelijk 'Label Night'. Wat houdt het nu exact in? Simpel eigenlijk: ieder uur zullen er door de DJ's van het desbetreffende uur tracks gedraaid worden van één label, inclusief sublabels. Voorbeeldje: tijdens het Enzyme uur zullen alléén platen van Enzyme, Enzyme VIP en Enzyme X gedraaid worden.
Hieronder kun je de timetable van de avond zien. Tussen de haakjes achter iedere act staat van welk label er tijdens dat uur tracks gedraaid zullen worden:

23:00 – 00:00 Dark Byte & Kings (Hardcore Blasters)
00:00 – 01:00 Project 9 & Makebelieve (Traxtorm Records)
01:00 – 02:00 Sapphire & Synthax (Neophyte Records)
02:00 – 03:00 Sequence & Ominous (The Third Movement)
03:00 – 04:00 Krauser & The Raptor (Enzyme Records)
04:00 – 05:00 Recype & Mercenary (Masters Of Hardcore)

Vervoer
Allemaal leuk en aardig, maar als je niet bij de locatie weet te komen heb je niets aan al deze info natuurlijk! Kom je met het openbaar vervoer, dan is het verstandig om vanaf Den Haag Centraal tramlijn 2 te nemen, richting Kraaijenstein, en uit te stappen bij halte Nieuwendamlaan. Kom je echter niet van centraal maar vanaf station Hollands Spoor, neem dan tram 12 en stap op de halte Loosduinseweg over op eerder genoemde tramlijn 2. En goed nieuws voor de OV'ers onder de bezoekers: ieder uur stopt de nachtbus 3 recht voor de deur van Bazart, dus de weg terug wordt een peulenschil!

Kom je echter met de auto, rij dan Den Haag binnen via de Utrechtsebaan en neem de afslag naar Den Haag Centrum. Sla linksaf en ga bij de eerstvolgende T-splitsing rechts. Volg vervolgens de borden Westeinde Ziekenhuis (MCH). Eenmaal bij 't ziekenhuis sla je linksaf en kom je op de Loonsduinseweg terecht. Blijf deze weg zo'n 3 kilometer volgen en je zult vanzelf de Loonsduinsekade oprijden waar je Bazart aan je linkerkant zult zien liggen.

Tot de 11e, tot Hardcore Community III: Label Night!

Those that are forgotten will be part of the community

10 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 65393, 49941}
Wordt weer beuken B)
 
zin an
 
Goed bezig (Y)
 
Werkzaam bij Partyflock
ja!
Bam! Zeker zin in. Hotelletje pakken en knallen in den haagh! :D
Leuk concept
Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
Dat wordt volledig losgaan met de platenkeuze! :P