Partyflock
 
­ Nederland

Crazyland komt met een ziek thema
10 Maart

gepubliceerd door , op
Crazyland
2 november 2011
Wordt het jou soms ook allemaal teveel, het stappen, je overmatig alcoholgebruik en misschien wel je seksverslaving? De organisatie heeft nu al vele wachtenden op de lijst voor een gedwongen opname. Na Crazyland · the godfather edition stroomden de aanmeldingen in de crazy rehabkliniek binnen, zoveel mensen verslaafd na het meemaken van dit feest. Speciaal voor jullie: de Crazyland Rehab edition! En dat het een megaklapper wordt, merkt de organisatie aan de kaarten die al verkocht zijn en de mensen die je om je heen hoort praten over het thema en de daar bijbehorende dresscode-mogelijkheden. Een ding is zeker: het thema is heet en de sexy nurses hebben er zin in!

Innovatie is een sleutelwoord voor de Crazyland organisatie. Deze organisatie wil altijd het beste voor de bezoeker. Zo ook heeft de organisatie de laatste feesten minder bezoekers toegelaten vanwege het feit dat er geklaagd werd over de drukte. Ondanks dat het ver van te voren was uitverkocht. Dit werd zeer gewaardeerd door het publiek. En alhoewel er artsen en ambulancepersoneel genoeg is op 10 maart zullen ze wederom minder bezoekers binnenlaten. Zet 10 maart op je verwijskaart, want Crazyland Rehab wordt een klapper van de bovenste plank! Koop hier vast je ticket zodat jij hier gegarandeerd bij bent!



Zoals je in het filmpje kunt zien gaat het goed los op de Hemkade. Het publiek is altijd stijlvol en eensgezind en kijken al maanden naar Crazyland uit. De organisatie is streng aan de deur, maar binnen werpt dat zijn vruchten af. Ook doet iedereen altijd erg zijn best om er speciaal in het thema uit te zien. Ook deze editie vraagt de organisatie weer om echt je best te doen om er bijvoorbeeld als zuster, dokter, chirurg of ambulancepersoneel uit te zien. Of kom als Amy Winehouse, Herman Brood, Britney Spears of een ander in rehab gezeten persoon. Lukt het je echt niet om je aan het thema te houden, dan mag je ook in het wit en rood komen. Dat het een gekkenhuis wordt kun je je nu al voorstellen. Vergeet niet je ticket op tijd te kopen dit om teleurstelling, koorts en pijn te voorkomen. Zet het feest in je agenda op Partyflock, want dan kun je gastenlijstplekken winnen.

Voor meer informatie www.crazyland.org

20 opmerkingen

Dit wordt een knallerrrrrrrrrrrrrrrr!!!! bammbammbelbel snel bestellen punt nl!!!! :bounce:
 
Artiest Renji
:woep: Yessss!!
Ook dit wordt weer een TOPPER :respect:
Crazyland (L) uiteraard weer present!!! Pakkie al in the house :bounce:
 
Artiest House
Vet vet vet!!!!
 
Het aftellen is begonnen! :-D
Kaartjes zijn binnen, outfitje besteld! Ik ben klaar om behandeld te worden! (:
leukste feest van Nederland
waaaaaf outfit is al bijna klaar :D thanks to my big friend mirrie :D (L)
kijk er nu al naar uit om weer lekker over de dansvloer te strùnnen :P
Goede dag
Wij zijn 3 mannen van 36 tot 41 jaar ouddie heel graag naar Crazyland willen wij hebben ook kaartjes
maar wij komen er alleen niet in van wege dat de heren niet binnen komen zonder een dame.
nou is ons de vraag: zijn er vrouwen die ons mee willen neemen naar binnen ?
Jullie kunnen met ons mee rijden en krijgen 2 borrels,
Je moet wel de kaart zelf kopen.
groetjes john
Denk dat ik wel binnenkom met 4 gebroken ribben en wat kneuzingen rondom mijn long:P Toch hoop ik dat ik me dan wat flexibeler ben dan vanmorgen:yes:
Uitspraak van !:bounce:! op woensdag 1 februari 2012 om 08:05:
Denk dat ik wel binnenkom met 4 gebroken ribben en wat kneuzingen rondom mijn long


Stop toch eens met dat biljartten Michael :lol:
Zo te zien mooie dames aanwezig -> 1.09 WHOOOP
wat nu als ik niet wil afkikken???? niet komen????? is toch geen optie????? ik wil lekker nuts blijven??? mag dat??????
Op zoek naar ander beauty&brains dame, liefst 30+ om mee te gaan. Mijn vriendinnen houden niet van dit soort feesten en wil er heel graag heen!! Lijkt me leuk om van te voren af te spreken om de outfitjes door te nemen :)
Zijn er weer bij!
Geweldig.......!!!! te gruwelijk!!!