Partyflock
 
­ Nederland

Draag je meest kleurrijke outfit tijdens Metz Full Colour

gepubliceerd door , op
Metz on Sunday
24 januari 2012
FeestMetz on Sunday · Full Colour Edition
Datumzondag 18 maart 2012
WinactieMetz on Sunday actiegesloten
LocatieHAL4 aan de Maas Site
Op 18 maart is het weer tijd voor het leukste zondagsfeestje van Rotterdam. En op deze avond staat Full Colour centraal. Haal dus op deze avond je meest kleurrijke outfit uit de kast en kom genieten van de beste Real House Music op de zondag! HAL4 aan de Maas opent natuurlijk om 17.00 uur zijn deuren want tussen 17.00 - 18.00 uur kun jij gratis genieten van de inmiddels beruchte Live Cooking! Heerlijke gerechten worden er gemaakt door de Koks van Metz.

Maar natuurlijk zet Metz ook deze avond weer bekende namen in de DJ Booth! De warming up is natuurlijk in handen van DJ Etienne. Met zijn heerlijke soulful Ibiza sound is hij de koning van de warming up... Iets waar nog vele DJ's van kunnen leren! De tweede naam is er geen 1 maar 2! Brothers in the Booth zetten de Ibiza sound voort en zullen ook hun meest kleurrijke outfit uit de kast trekken. Deze twee heren zijn hot! Na hun opwarming tijdens het ADE voor David Guetta staan ze deze maand ook in het voorprogramma van Erick Morillo maar dan nog staan ze natuurlijk te springen om op Metz hun kunsten te vertonen!
Na deze 2 heren is het tijd voor Mr. Metz. Ook hij weet wat hem te wachten staat en zal dan ook met een brede smile de Real House tot je laten komen. Maar dat is nog niet alles. Want na een tijdje afwezig te zijn geweest is ze eindelijk weer aanwezig. Miss Monica zal geheel in Metz style de afsluiting voor haar rekening nemen. Vewacht een heerlijk houseset met wat techy invloeden. Ook de laatste dame was vroeger regelmatig te vinden op Metz! Na haar bevalling is ze even gestopt maar nu is ze weer helemaal terug. Metz heeft het natuurlijk over de enige echte Houseangel MC Jessie K.

Dus wat doe je op deze avond? Je checkt je kast! Kijkt wat voor kleurrijke outfit jij hebt hangen, je kleedt je om, je springt in je auto en jij gaat weer een geweldige Metz on Sunday avond beleven! Zet hem in je agenda!

Line up:
Miss Monica - Brothers in the Booth - Mr. Metz - DJ Etienne - Jessie K

Tickets:
Tickets kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar via Easyticket.nl. Tevens zal er deurverkoop zijn.