Partyflock
 
­ Nederland

Miss Taylor

gepubliceerd door , op
Miss Taylor
12 december 2011
Op vrijdag 27 januari vindt de première van Miss Taylor plaats in Escape Club te Amsterdam. Miss Taylor is het openbaar toegankelijke dance/house feest van de Amsterdam Fashion Week. De bezoekers worden meegenomen in de vintage lifestyle. Een avond waarin je mobiele telefoon uit staat en je afgesloten bent van de buitenwereld. Een avond waarin je open staat voor het hier en nu, voor de mensen om je heen. Een avond waarin je feest in de puurste vorm.

Miss Taylor
Miss Taylor groeit op in het hippe en rijke nachtleven van New York. Ze is een graag geziene gast op de meest hippe dance feesten overal ter wereld. Alleen ziet ze steeds meer een trend opkomen, een trend die haar zorgen wekt: mensen raken steeds minder geïnteresseerd in het pure gevoel van entertainment. 'Tegenwoordig is men geobsedeerd door z'n mobiele telefoon, het sociale leven op internet en komt niet meer toe aan het feesten zelf.' Miss Taylor vindt het tijd voor verandering! Ze streeft ernaar om met haar feest de mensen een ultieme feestbeleving te geven. Miss Taylor neemt je mee naar de tijd van polaroid camera's, typmachines en pin-up girls!

Turn off your television, forget about your phone, log off from the internet and put on your dancing shoes!

Artiesten
Om van Miss Taylor een knallend feest te maken, heeft Miss Taylor artiesten uitgenodigd die weten wat feesten in stijl is. Steven Quarré, de officiële resident van het wereldmerk Hed Kandi, warmt de avond op met de heerlijke en welbekende house sounds. Vervolgens presenteert een vriend van Miss Taylor, Johnny de Mol, zich aan het publiek. Hij is een reguliere verschijning op alle belangrijke premières in binnen- en buitenland en kan op Miss Taylor uiteraard niet ontbreken! Op deze avond vol met unieke gebeurtenissen zal het vrouwelijke duo When Harry met Sally & TESSisMore iedereen verbazen met hun performance: onuitspreekbaar sexy. Met opzwepende sets en positieve energie belichamen zij de feel good vibe. De talentvolle artiesten Audiophox en Jaz von D sluiten de avond in stijl af met een knallend einde. Audiophox draait regelmatig in De Kroon en het talent van Jaz von D werd al snel opgemerkt door Sunnery James & Ryan Marciano. Saxofonist Ace on sax en MC Jollygood ondersteunen deze avond de artiesten en geven de bezoekers een ultieme beleving.

Escape Club
Dat Miss Taylor voor de Escape Club als locatie kiest is vanzelfsprekend. Escape Club is al 25 jaar één van de grootste clubs in het hartje van Amsterdam. Sinds 1986 speelt Escape Club een leidende rol in het Nederlandse uitgaansleven. De Escape Club is dan ook tijdens de prestigieuze Nightlife Awards uitgeroepen tot beste club van Nederland.

Trailer