Partyflock
 
­ Nederland

Vroegboekers opgelet: laatste kaarten Full Moon

gepubliceerd door , op
Full Moon
20 maart 2012
De aller- allerlaatste vroegboekkaarten gaan er nu uit voor het meest spraakmakende feest van Amsterdam, Full Moon. Voor wie nog geen kans heeft gezien om gebruik te maken van de actie is er nog tijd tot zondag 22 januari om 12:00 uur 's middags. Een paar dagen dus nog maar! De verwachting is dat het feest nog voor 7 april uitverkocht zal raken dus om er zeker van te zijn dat je de lente-editie van Full Moon niet mist raadt de organisatie iedereen aan om vooral op tijd een kaartje aan te schaffen. Het mooiste feest in het begin van de lente op 7 april wil je zeker niet aan je voorbij laten gaan.

Laatste vroegboekkaarten tot zondag 22 januari om 12 uur via:
Paylogic
Seedance

Laatste kans Vroegboektickets
Na twee jaar en vijf geweldige feesten zijn er zoveel mensen die naar Full Moon willen komen dat er de laatste keer helaas mensen aan de deur zijn geweigerd omdat de kaarten op waren en Full Moon uitverkocht was. Voller kan het niet gemaakt worden want Full Moon moet natuurlijk gewoon een lekkere sfeer blijven hebben met net genoeg mensen en geen gedrang. Wil je daarom zeker zijn dat je de reis niet voor niets onderneemt, haal dan je kaartje in de voorverkoop! En doe je dat voor aanstaande zondag dan kun je nog profiteren van de allerlaatste vroegboek early bird kaarten en ben je al voor € 39,50.

Check hier de aftermovie van Full Moon:



Full Moon groots succes
Hoewel Full Moon vanaf de eerste keer in april 2010 al een succes genoemd kon worden werd het vorig jaar pas echt populair. Door de geweldige ervaringen van mensen wilde al gauw iedereen dit spektakel wel eens meemaken. En eenmaal geweest weer terugkomen ook! Nachtboetiek en The White Night hebben er elke keer hard aan gewerkt en zijn er trots op dat jullie het op de feesten zo fantastisch hebben. De reacties zijn hartverwarmend en jullie enthousiasme maakt dat de organisatie elke keer weer met plezier hun best doet om het nog mooier te maken.



Voorbereidingen volop bezig voor 7 april
Ook nu, na het vorige feest in november en alle feesten rond oud en nieuw zijn Nachtboetiek en The White Night alweer hard aan het werk om 7 april opnieuw een weergaloos feest neer te zetten. The Sand zal weer een tropisch woestijnparadijs worden waar het feest weer zal zijn voorzien van alles wat je maar begeert. Schitterende podia en VIP-balkons, knusse tenten en relax-areas, een enorm arsenaal aan geluid en licht met geweldige effecten, vuurwerk en oogverblindende shows en natuurlijk de allerbeste dj's en sounds van dit moment. Wie dat zullen zijn wordt binnenkort bekendgemaakt maar wie Full Moon kent maakt zich daarover absoluut geen zorgen.



Tot zondag 22 januari om twaalf uur kun je nog terecht bij de voorverkoopadressen voor voordelige vroegboekkaarten. Daarna gaan de kaarten als reguliere voorverkoopkaarten de deur uit voor € 44,50. Wacht niet te lang met bestellen, zo voorkom je dat je teleurgesteld wordt op 7 april. De volgende Full Moon komt er weer aan!