Partyflock
 
­ Nederland

Einmusik
Ocean Bottoms album tour

gepubliceerd door , op
Einmusik
4 januari 2012
FeestEinmusik · Oceans Bottom Album Tour
Datumzaterdag 28 januari 2012
WinactieEinmusik actiegesloten
LocatieStalker
De komst van Einmusik maakt januari 2012 nu al onvergetelijk. De uit Hamburg afkomstige Samuel Kinderman, beter bekend als Einmusik, maakte jaren geleden zijn debuut in Club Stalker. Zijn sound maakte zo'n indruk dat hij niet meer weg te denken is uit het Haarlemse nachtleven. Een geliefde en veelgedraaide artiest welke menig lokale DJ heeft geïnspireerd. Zijn opwachten wordt dan ook meer en meer een hype en zijn komst is elke keer weer een verrijking waar nog maanden later over gesproken wordt. Inmiddels heeft hij afgelopen maand zijn tweede album uitgebracht op zijn eigen record label en is zijn sound verder ontwikkeld. Het is meer dan alleen melodieuze techno. Het is een bijzondere ervaring om hem mee te mogen maken en hij is steevast energiek tot de absolute climax.

Ook de van origine Haarlemse Miss Melera is geïnspireerd door deze Duitse held. Afgelopen Mysteryland stonden ze nog b2b en ook heeft hij in maart op haar eigen georganiseerde avond gedraaid. Na uitzinnige sets, een – met groots succes - eigen concept met Mike Ravelli en haar tomeloze liefde voor muziek kon een nationale doorbraak niet lang uitblijven. En dit gebeurde dan ook. Ze brengt keer op keer de zaal in vervoering en is hier nog lang niet klaar mee.

Door The Grey Matter en John Wolff wordt deze nacht van begin tot eind genieten. The Grey Matter a.k.a Santino & Brusje zijn de residents van Fammiliar Forest. Beide heren stonden samen bij de laatste editie van Welcome to Wondaland ft Oiver Schories. John Wolff is inmiddels ook een graag geziene gast op deze ambitieuze avonden. Naast zijn optredens in Stalker met Dominik Eulberg, Kollektiv Turmstrasse en veelvoudig met Miss Melera is hij buiten deze club op steeds meer plekken te bewonderen.

In The Getdown wordt een hele andere wereld gecreëerd aan de hand van Sjef Rolet. Deze nacht neemt hij de bovenzaal over en vult deze met soul, funk, reggae, oude dia's en lava lampen.

Line up:
Einmusik (live) (einmuskia rec.)
Miss Melera
The Grey Matter
John Wolff
Sjef Rolet presents The Getdown

Kaarten kosten in de voorverkoop € 9 euro en aan de deur € 10 euro.