Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers met tour naar Anno

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
16 januari 2012
Voor de tweede keer in Anno Almere op zaterdag 25 februari: Larin Lovers on Tour! De exclusieve locatie Anno zal deze nacht voor de tweede keer dé place to be zijn met een warme Latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal de gehele Anno opnieuw van top tot teen aankleden in de meest tropische setting. Voor deze keer staat er een echte headliner op het programma namelijk DJ ROOG! Maar natuurlijk ook de vaste waardes Jasper Clash, Undercontrol en MC Haits!

Zoals al eerder genoemd, zal Latin Lovers voor de tweede keer met haar On Tour de gehele Anno omtoveren tot een tropisch oord. Exotische vlinders, tropische Palmbomen, een decor vol bamboe en nog meer zomerse belevingen zullen de avond maken tot een legendarische nacht. De deejays zullen alleen maar de lekkerste sexy Latin house draaien van dit moment vol met percussies, trommels en zinderende vocalen. Natuurlijk is ROOG de echte headliner van deze avond. Eindelijk draait hij weer eens in Almere! Met een heerlijke set vol vocals en zijn echte house zal hij zorgen voor een kolkende dansvloer. Maar ook Jasper Clash is er gelukkig weer bij. Bij de vorige editie had hij binnen een half uur de zaak aan het dansen en zal dat ook dit keer weer laten gebeuren. De grootste talenten van vorig jaar met een stormontwikkeling, Undercontrol, zullen de avond afsluiten zoals alleen zij dat kunnen: energiek en met veel power!

Latin Lovers On Tour is op zaterdag 25 februari voor de tweede keer in Anno, Almere. Zet hem dus snel met een dikke pen in je agenda! Kaarten kosten maar 8 euro in de voorverkoop. Koop je je kaartje in de Anno of gewoon bij een Free Record Shop filiaal bij jou in de buurt. Natuurlijk kun je ze ook online bestellen, dit kan via www.footclub.nl of www.annoalmere.nl