Partyflock
 
­ Nederland

Locaties voorrondes Beste DJ van Nederland bekend

gepubliceerd door , op
BDJVN
8 januari 2012
FeestBDJVN · Voorronde 1
Datumvrijdag 3 februari 2012
LocatieBij Lampe Site
FeestBDJVN · Voorronde 2
Datumvrijdag 10 februari 2012
LocatieTDF
FeestBDJVN · Voorronde 3
Datumvrijdag 17 februari 2012
LocatieDiana
FeestBDJVN · Regionale Finale Noord/Oost
Datumvrijdag 2 maart 2012
LocatieBermuda
Vanaf 3 februari 2012 gaat Stichting Hollands Talent op zoek naar de nieuwe Armin van Buuren, Chuckie, Zany of Afrojack. Op zoek met een groots opgezette landelijke DJ competitie 'Beste DJ van Nederland' (BDJVN). Voor de wedstrijd wordt Nederland verdeeld in twee regio's, te weten Noord/Oost en Zuid/West. De locaties van regio Noord/Oost zijn inmiddels bekend: Club Diana (Assen), The Dance Factory (Berlikum), De Bij Lampe (Raalte) en Bermuda (Ter Apel).

Op vrijdag 3 februari 2012 vindt de eerste voorronde plaats in discotheek 'De Bij Lampe', Raalte in Overijssel. Op 10 februari veranderd 'The Dance Factory', Berlikum in Friesland zich tot het strijdtoneel voor de 2de voorronde. De laatste voorronde voor regio Noord/Oost zal plaatsvinden op 17 februari 2012 in 'Club Diana', Assen te Drenthe.

De winnaars van deze 3 voorrondes nemen het tegen elkaar op in de regionale finale die plaats zal vinden op 2 maart 2012 in 'Discotheek Bermuda', Ter Apel te Groningen. De organisatie is in handen van Arsanio Wiet, voorzitter van Stichting Hollands Talent in Dedemsvaart, i.s.m. met partners als Bax-shop en popkoepels.

Er hebben zich 338 DJ's aangemeld. De website DebesteDJvanNederland.nl is al meer dan 200 duizend keer bekeken en er is op de website meer dan 16.000 keer gestemd op de deelnemers. De aanmeldingen worden beoordeeld door de bezoekers van de website en door een vakkundige jury. Na de selectie zullen de 5 beste DJ's van elke provincie strijden om de felbegeerde titel 'Beste DJ van Nederland'. De bekendmaking van de voor de voorrondes geselecteerde DJ's is op 14 januari 2012 via de website. De geselecteerde DJ's worden dan uitgenodigd bij Pioneer DJ School te Amersfoort om deel te nemen aan een DJ meeting op woensdag 18 januari.

BDJVN is een wedstrijd én een feest. De bezoekers kunnen niet alleen kijken en luisteren naar de deelnemers, maar ze kunnen ook volop dansen. Niet voor niets is een punt van beoordeling 'het bespelen van publiek'. Na elke competitie avond is er een spetterende afterparty met enkele bekende artiesten. Het geheel is dus een avondvullend programma.

Na de voorrondes en regionale finales in diverse provincies wordt er op 20 april 2012 in Utrecht gestreden om de titel 'Beste DJ Van Nederland'. Er is naast de titel een enorm prijzenpakket te winnen. Inschrijven voor BDJVN was tot 7 januari 2012.

Alle informatie is te lezen op DebesteDJvanNederland.nl.

5 opmerkingen

 
De geselecteerde DJ's worden dan uitgenodigd bij Pioneer DJ School te Amersfoort om deel te nemen aan een DJ meeting op woensdag 18 januari. Mooi gebeuren dit(y)
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Gaat een serie leuke en verrassende avonden worden.
Zeer veel zin in.
Artiest {SHOWLIST artist 31905, 99427, 6757}
Uitspraak van VecinoNL op zaterdag 14 januari 2012 om 12:34:
Zeer veel zin in.


huuuu ben je door met HC ???
Ik doe zelf niet mee. Verzorg samen met Armenianboy de Hardstyle op de afterparty's.