Partyflock
 
­ Nederland

Eerste Circoloco Club Show in Amsterdam

gepubliceerd door , op
Circoloco
6 januari 2012
Na twee memorabele strandedities in Woodstock69 en twee (nagenoeg) uitverkochte ADE-edities, zakt Circoloco af naar Amsterdam voor een allereerste club show.
De populariteit van het beruchte concept uit Ibiza, staat ondertussen niet meer ter discussie. In 2011 bleken zowel de edities in Woodstock69 als in WesterUnie, een heus schot in de roos. Amsterdam houdt van Circoloco, zoveel is duidelijk. En daarom keert het concept nu een pak sneller terug dan verwacht.

Op 4 februari wordt WesterUnie dé place to be. Circoloco en WesterUnie bleken tijdens ADE al een match made in heaven en de aangekondigde line-up, zal dit waarschijnlijk eens te meer bevestigen. Op algemene vraag en na veel bloed, zweet en tranen is Labyrinth Productions, de organisatie achter Circoloco in BENELUX, er eindelijk in geslaagd resident Tania Vulcano te strikken! Deze Uruguayaanse die al een hele tijd geleden van Ibiza haar heimat maakte, staat zowat synoniem voor Circoloco @ DC10. Helaas verlaat Tania maar weinig haar beloofde (ei)land en zo wordt 4 februari dus een unieke kans om deze dame in Nederland aan het werk te zien!

Tania wordt bijgestaan door Life&Death, een nieuwe formatie bestaande uit het befaamde Tale Of Us dat vorig jaar nog tijdens Circoloco ADE WesterUnie op stelten zetten; samen met DJ Tennis. We hebben er het raden naar wat Life&Death ons zullen voorschotelen maar Tale Of Us kennende, zal het niet van de poes zijn!

Verder staan ook nog System Of Survival op het programma. 'Alex & Bingo' zijn Circoloco-residents sinds het prille begin. Niettemin blijven deze twee oude rotten verbazen, getuige hiervan nog de closing set die ze deze zomer op Circolco in DC10 draaiden.

System Of Survival:


Verder mochten natuurlijk ook Labyrinth-artiesten Tofke vs Ugur Yurt niet ontbreken op een avondje Circoloco in Amsterdam. Beide jongens maken deel uit van de Labyrinth Family en hebben zich al meermaals weten bewijzen op de Circoloco nights in Amsterdam.

Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar voor 17,50€ via Timoco of de Labyrinth website.

8 opmerkingen

Hopen dat Tania ook echt komt, CircoLoco strand West was top. Dance Valley is ze 2 keer niet komen opdagen.
nice :)
Artiest Faux
Uitspraak van Paulus Radical Incredible op vrijdag 13 januari 2012 om 20:11:
Hopen dat Tania ook echt komt, CircoLoco strand West was top.

Wel de leukste van Nederland! Leuke aankleding met die propellers... die ook in de DC10 zijn.
Ik ga toch een keertje kijken :)