Partyflock
 
­ Nederland

Nog meer rebellen gevangen genomen in de San Quentin gevangenis

gepubliceerd door , op
Nog meer rebellen gevangen genomen in de San Quentin gevangenis
16 januari 2012
Prosperity productions heeft nog meer rebellen gevangen genomen in de San Quentin gevangenis: Bass Modulators, Stephanie, Zentiments en Audiofreq! Deze rebellen kunnen dus toegevoegd worden aan de lange lijst met de door Prosperity productions gevangen genomen rebellen!

De Haarlemse hardstylehelden van Bass Modulators gaan er op het San Quentin Festival zoals je van ze gewend bent weer een knalharde en spectaculaire show van maken net die je gewoonweg niet kan en wil missen!

De bloedmooie DJ Stephanie komt speciaal over uit Italië om de San Quentin gevangenis met haar topplaten uit zijn voegen te laten barsten. Maar dit is nog niet alles, de Australische rebel DJ Audiofreq komt harder dan ooit om er een onvergetelijke dag van te maken op het hardste festival van 2012.

De laatste rebellen die we vandaag aan de lange lijst toevoegen zijn de Hollandse toprebellen van Zentiments die jouw met hun uplifting platen een dosis energie zullen geven waar je u tegen zegt!!

Blijf Partyflock volgen om te zien welke rebellen er de komende weken nog door Prosperity productions gevangen worden genomen in de levensgevaarlijke San Quentin gevangenis!

Kaarten
€20 early bird (alleen in de maand januari. beperkt aantal)
€35 voorverkoop
€47,50 deurverkoop

Bij je kaartje voor het evenement zit ook een busrit vanaf station Zandvoort naar Beachclub Riche inbegrepen!
Bestel hier direct je kaarten om niets van dit spectaculaire festival te hoeven missen! ticketscript

Like Prosperity productions op Facebook en maak kans op gratis kaarten voor hun feesten!
Als je Prosperity productions liked op Facebook maak je automatisch kans op gratis kaarten voor alle andere spectaculaire feesten van Prosperity productions!