Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers On Tour in Palladio

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
27 december 2011
Op zaterdag 21 januari trekt de Latin Lovers On Tour karavaan richting Helden. De fenomenale locatie de Palladio zal tijdens deze nacht dé place to be zijn met een warme Latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal de gehele Palladio van top tot teen aankleden in de meest tropische setting. De deejays deze nacht zullen iedereen laten dansen en schudden op de meest rollende Latin beats van dit moment: D-Rashid, Jasper Clash, Undercontrol, Nick Base en MC Haits met live stemgeluid!

Zoals al eerder genoemd, zal Latin Lovers met haar On Tour de gehele hoofdzaal van Palladio omtoveren tot een tropisch oord. Exotische vlinders, tropische palmbomen, een decor vol bamboe en nog meer zomerse belevingen zullen de avond maken tot een legendarische nacht. De deejays zullen alleen maar de lekkerste sexy Latin house draaien van dit moment vol met percussies, trommels en zinderende vocalen. D-Rashid is natuurlijk de koning van de Latin en naast Latin Lovers is hij ook bekend van zijn eigen festival Latin Village. Wie is niet op dit festival geweest! Jasper Clash tourt met het concept door heel Nederland en daarbuiten draait hij ook op de dikste feesten en festivals met internationale artiesten. Zo wordt hij gesupport door Carl Cox en Roger Sanchez! Undercontrol is hét meest energieke back 2 back duo van Rotterdam en nu ook daarbuiten zijn ze hard aan de weg aan het timmeren. Zo stonden ze tijdens Oud & Nieuw dit jaar in Jordanie te draaien! Maar ook Nick Base is een grote man aan het worden in de randstad en dan worden niet de spierbundels in zijn armen bedoeld. Met live stemgeluid en microfoon zal MC Haits, naast bekendheid van Latin Lovers ook famous bij Hed Kandi, de avond hosten op zijn eigen positieve manier!

Latin Lovers On Tour is op zaterdag 21 januari in de Palladio in Helden. Zet hem dus snel met een dikke pen in je agenda! Kaarten aan de deur kosten 7,50 euro.