Partyflock
 

Lakedance maakt data 2012 bekend en start voorverkoop

gepubliceerd door , op
Na twee magistrale edities in 2011 strijkt Lakedance ook deze zomer weer tweemaal neer aan het water bij Aquabest. Het zomerseizoen begint voor Lakedance op zaterdag 9 juni tijdens de eerste editie van het festival en keert terug op zaterdag 11 augustus voor de tweede editie in 2012. De officiële ticketverkoop start op donderdag 5 januari.

Kom alvast in een zomerse sfeer met de officiële Lakedance trailer. Deze zit boordevol met mooie herinneringen aan de afgelopen edities van het festival en kan worden bekeken via:



First Vision
First Vision, de organisatie achter Lakedance, begint het jaar met een geheel vernieuwde website en eigen iPhone app. Via firstvision.nl is het vanaf nu nog makkelijker om in één oogopslag op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Elke iPhone bezitter heeft met de gratis First Vision app eenvoudig en direct toegang tot alle foto's, video's, podcasts, 'social-media' updates en nieuws omtrent First Vision en evenementen als Lakedance. De First Vision app is vanaf volgende week geheel kosteloos te downloaden in de Apple App Store.

Volg Lakedance
Het is ook mogelijk om Lakedance te volgen via de officiële 'social media' kanalen op Facebook en Twitter. Dit zijn de hotspots om up-to-date te blijven van alle nieuwtjes en win-acties rondom het festival. Daarnaast kan iedereen Lakedance ook volgen via Hyves, Netlog, Youtube en Soundcloud.

Hotelarrangement
Met het hotelarrangement is het deze zomer weer mogelijk om lekker los te gaan tijdens Lakedance en bij te komen in het luxueuze NH-Hotel bij Best. Het arrangement is verkrijgbaar voor slechts 80 euro per persoon (op basis van een verblijf voor 2 personen) en omvat een regulier ticket voor Lakedance op zaterdag 9 juni, een gezond ontbijt en een late check-out. Heerlijk van de zon genieten op het terras, tot rust komen in de sauna en een duik nemen in het binnenzwembad behoren ook tot de mogelijkheden.

Neem voor reserveringen telefonisch contact op met NH-Hotel Best via +31(0)499 334612 of stuur e-mail naar nhbest@nh-hotels.com.

Voorverkoop
Een regulier ticket voor Lakedance op 9 juni kost slechts 35 euro (ex. Fee). Wie ook de editie van 11 augustus wil bezoeken is voordeliger uit met het duo-ticket voor slechts 55 euro (ex Fee). Beide tickets kunnen vanaf 5 januari worden besteld via firstvision.nl/tickets.

6 opmerkingen

lekkerrrrr
yesss, natuurlijk weer aanwezig! meesterlijk festival (l)
 
Uitspraak van Linda op donderdag 5 januari 2012 om 16:31:
yesss, natuurlijk weer aanwezig! meesterlijk festival


+1!!
 
van de partij! Heerlijk...
altijd gezellig!
aanwezig!!