Partyflock
 
­ Nederland

De Mondial in Beek gaat terug in de tijd met 'It all started in the Nineties'

gepubliceerd door , op
Vrijdag 27 januari gaat discotheek Mondial in Beek terug in de tijd naar de jaren '90. Het concept 'It all started in the Nineties' doet op deze avond voor de eerste keer Beek aan met hun tour door Zuid-Nederland. Dit concept laat de bezoeker de jaren '90 herbeleven met de vetste muziek uit deze tijd. Uiteraard ontbreken de boegbeelden uit de jaren '90 niet op dit feest zoals bijvoorbeeld Super Mario. Naast het ervaren It all started in the Nineties komt ook jaren '90 icoon DJ Paul Elstak een speciale set draaien, vol met oldschool & happy hardcore!

Samen met de organisatie denken vele mensen met heimwee terug aan de jaren '90. De wereld en vooral de muziek is veranderd sindsdien. Alleen Ludo en Janine Sanders doen je nog terugdenken aan deze heerlijke tijd. Waar we vroeger eerst enkele minuten moesten inbellen voor we op internet konden, kunnen we tegenwoordig geen vijf minuten meer zonder onze mobiel. Urenlang speelde je eind jaren '90 het spelletje snake op je Nokia 3210 en keek je in het weekend stiekem naar Sex voor de Buch.

Nu ben je ouder en waarschijnlijk op de leeftijd dat je denkt aan trouwen... waar is de Honeymoonquiz als je hem nodig hebt? De beveiliging van Jerry Springer fouilleert je grondig aan de deur want als je wilt deelnemen aan de Mega Blubber Powerrace mag je geen scherpe voorwerpen bij je dragen. Minority Events brengt eenmalig het gevoel, de rages en de muziek uit de jaren '90 terug. Trek op vrijdag 27 januari nog één keer je oude trainingspak uit de kast voor dit onvervalste feest vol met herinneringen.

Uiteraard is er ook een mogelijkheid om tot rust te komen in de chill out ruimte van de Mondial. Hier kun je even bijpraten met je vrienden van vroeger en een potje Super Mario spelen op de Nintento 8 bit of door een oude Hitkrant bladeren.

Wanneer je goede herinneringen hebt aan de jaren '90 mag je niet ontbreken op dit feest. Trommel je vrienden van vroeger op, organiseer een reünie, bel je oude schoolliefde op en zorg dat ze er bij zijn op 27 januari!

8 opmerkingen

Snake spelen op de nokia 3210?
Toen kwamen we volgens mij al wel heel dicht bij de milleniumwisseling:p
Cool ik neem double dragon, zelda en gremlins mee:d
Uitspraak van tttooommm op maandag 9 januari 2012 om 07:17:
Snake spelen op de nokia 3210?
Toen kwamen we volgens mij al wel heel dicht bij de milleniumwisseling


er staat toch ook "eind jaren 90" :p
 
Super Mario spelen op de Nintento 8 bit (y)
Nintento?

Mag die ook mee naar binnen? B)
Artiest {SHOWLIST artist 54842, 33634, 1488}
Zin in! :D
Uitspraak van Wubbo! op maandag 9 januari 2012 om 15:34:
er staat toch ook "eind jaren 90"


Ja idd haha.
Mijn eerste telefoon(3310) was wel van 2000+ als ik het goed heb.
Maar wel leuk al die verwijzingen naar "toen"
Wauw!
http://www.mecero.nl/nl/product/nokia-3210/
Zou het bijna doen voor de lol.

3310 kan je trouwens ook nog gewoon nieuw kopen.
laatste aanpassing