Partyflock
 
­ Nederland

Hardest Dreams maakt de Hard-Aholic dj's bekend

gepubliceerd door , op
Hardest Dreams maakt de Hard-Aholic dj's bekend
2 januari 2012
Terwijl de meeste mensen druk zijn geweest rondom de feestdagen is Hardest Dreams druk bezig geweest met de line-up van Hard-Aholic dat in maart van 2012 voor het eerst haar geluiden laat horen in Deventer aan de welle.

Tijdens de eerste editie van Hard-Aholic zullen de genres raw hardstyle, hardcore en uk hardcore de avond opvullen.

Hard-Aholic is het nieuwe concept van Hardest Dreams en zal voor het eerst op haar grondvesten worden gebracht op 16 maart 2012. Dit zal gebeuren op vertrouwd terrein en dat is natuurlijk aan de Scheepvaartstraat in Deventer. Dan praat je natuurlijk over Pand 3.

Pand 3 staat onder andere bekend om de maandelijkse terugkomst van de hardcore en hardstyle feesten Final Resolution en Turning Point. Maar ook de genres hardtechno, schranz, house, progressive, techhouse en techno komen meerdere malen per jaar voorbij in Pand 3.

Voor Hard-Aholic heeft Hardest Dreams 4 (raw) hardstyle heren uitgenodigd om de eerste editie hun sounds in te luiden. De heren Demian, Double Trouble en D-Xtended zijn de hardstyle dj's van de avond. Deze heren zullen laten horen wat hardstyle is.

De twee heren Defiant en Outrage zullen op deze avond hun hardcore sound laten horen. En dit alles met de gezellige en talentvolle MC Big M die de eerste editie van Hard-Aholic zal hosten. Samen zullen zij er een rauwe avond van maken!

De line up is als volgt:
Defiant
Demian
Double Trouble
D-Xtended
Outrage
MC Big M

Om alvast een beetje in de stemming te komen heeft Hardest Dreams Defiant gevraagd een voorproefje te maken voor wat je de eerste editie van Hard-Aholic kan verwachten.



Hou de social media in de gaten over Hardest Dreams haar eerste editie van Hard-Aholic in Pand 3.

Al eerder een van de Pand 3 feesten willen bezoeken? Kom gerust naar het gezellige Unforgiven feest dat georganiseerd word door Hardest Dreams en Moon Star Events. Hardest Dreams adviseert een routebeschrijving uit te printen als je nog nooit in Pand 3 bent geweest.

Meer informatie vind je op Hardestdreamsevents.nl.

2 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 43356, 63239}
goed om te zien dat de mc's uit het noorden in trek zijn in deventer :P