Partyflock
 
­ Nederland
Element Wolfskuil Records is niet algemeen zichtbaar!

2011 beleeft finale in Studio 80
Alvast de beste wensen!

gepubliceerd door , op
Ach ja, die mooie, rustige dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw. Schrijf die dit jaar maar op je buik, in Studio 80 staat namelijk nog een verrassende ontknoping van het jaar gepland. Vrijdag 30 december brengen Evotions, We Are E en Balans niemand minder dan dj Function (Sandwell District) en Chymera voor twee ultieme slotacts. Oftewel, hoe de beste wensen op de 30e al uitkomen!

Het belooft een finale in stijl te worden. Evotions (A day at the park, Time Warp) beleefde dit jaar al talloze mooie momenten in Studio 80 en zag onlangs Time Warp Holland nog op succesvolle wijze de Brabanthallen veroveren. Tijd voor een laatste feestje, werd er gedacht, we halen Function naar de 80! Afsluiten en doorhalen tot het met Kerst opgedane glazuur van je tanden springt, een opgave die wel is besteed aan deze helft van Brits techno-duo Sandwell District.

Hij deelt het podium overigens met eenzelfde grootheid, Chymera. Onlangs toegevoegd aan het roster van Amsterdams dj-agency We Are E, dat de Ierse producer exclusief tekende voor Nederland, zal hij een live-set doen die elke Oudejaarsconference doet verbleken. Geen tijd voor bittere conclusies en zuur terugblikken, 2011 was geweldig en dat zullen we weten!

Zeker als ook Darko Esser van de partij is. De sympathieke Nijmegenaar kan eveneens terugkijken op een geslaagd jaar, waarin naast zijn beruchte Wolfskuil Records-label ook Balans het levenslicht zag, een nieuw label en gelijknamig feest. Verwacht meer in 2012, op deze 30e december warmt Esser alvast op.

Zaal 2 wordt ondertussen gehost door Villa 28, geleid door Evotions-voorman Frenk Wiersma, die dit jaar zijn 20-jarig jubileum achter de draaitafels vierde. In Studio 80 bereikt dit zijn climax, wanneer hij samen met bevriende dj's (o.a. Sick & Serious) tot in de late uurtjes doorhaalt.

Cheers!
Zo bundelen drie partijen voor één keer hun krachten; Evotions, We Are E en Balans willen hiermee iedereen bedanken die afgelopen jaar de muziek en de feesten heeft gesteund. Noem het een laatste gathering, maar ook een moment om iedereen alvast een goed nieuwjaar te wensen. En een laatste kans om nog even goed gas te geven, een welkome afwisseling tussen alle feest- en familieverplichtingen...

Kortom, opblazen en afblussen in Studio 80, klaar met het jaar!

Line up

3 opmerkingen

Feestje! Dak eraf... :)
Duidelijk aanwezig! Function was Geniaal op On tijdens ADE!!!