Partyflock
 
­ Nederland

Abnormaal Lokaal komt met primeur
Anton Pieëte en Kabale und Liebe b2b

gepubliceerd door , op
Na alle geforceerde diners en familiebezoekjes is het tijd om de kerstdagen goed af te pieken. Op tweede kerstdag start Abnormaal Lokaal met een nieuw en echt Amsterdams feest. Het biedt lokaal beginnend talent en de lokaal gevestigde orde een avond met verrassende lokale back2backs, extra lange sets en live acts.

De eerste editie wordt een bijzondere met een abnormale primeur. Anton Pieëte en Kabale und Liebe hebben geen introductie nodig, maar gaan voor het eerst back2back. De laatste tijd werken ze samen aan producties en brengen ze veel studiotijd door. Tijdens Abnormaal Lokaal draaien ze een extra lange set van 2,5 uur.

Naast deze twee grote namen zijn er drie grote jonge talenten aanwezig.
Om te beginnen met Prunk, op zijn 11de kreeg hij van zijn grote broer een record van Ian Pooley en vanaf dat moment was het raak. Op zijn 16de werd hij meer aangetrokken tot de diepe en Jacking house, waarmee hij een weg is ingeslagen. Naast DJ'en op verschillende feesten, produceert Prunk ook platen op Soulman Records en BlaBla.

Het jonge talent La Vondèl zal de avond afsluiten. Faysal Nadif was tien jaar toen hij begon met muziek. Hij plakte en knipte zijn eigen cassettebandjes aan elkaar. Op deze manier kon hij zijn danspasjes oefenen en optreden. In zijn beginjaren maakte hij hiphop beats en begon hij met beatboxen. Op zijn 21ste werd hij geïnspireerd door Elektronische muziek tijdens een bezoek op Awakenings. Na jarenlang aan zijn eigen producties te hebben gewerkt is hij klaar om de wereld te veroveren. La Vondèl zal een hele bijzondere live-set maken en hij staat te trappelen om de avond af te sluiten.

Tot slot de altijd vrolijke John Wolff. Op zijn 17de begon hij met draaien op verjaardagfeestjes van zijn vrienden. Maar zijn talent bleef niet onopgemerkt. Shoeless gaf John Wolff zijn eerste kans om te draaien voor een groot publiek. Sindsdien draait hij in verschillende clubs waaronder: Studio 80, Stalker en Odeon. John Wolff klimt tweede kerstdag bij Abnormaal Lokaal achter de tafels en zal zorgen voor een pompende deep/techhouse set.

Abnormaal lokaal gaat verder dan muziek, ook doormiddel van visuals, decor en typische Amsterdamse acts zal dit concept onderscheidt maken van een standaard clubavond. Abnormaal Lokaal is een terugkerende avond en komt zes keer per jaar in de Sugar Factory op de laatste vrijdag van de maand.