Partyflock
 

Lix Sensueel verleidt je op Valentijnsdag.

gepubliceerd door , op
Lix Sensueel verleidt je op Valentijnsdag.
26 december 2003
FeestLix · Sensueel
Datumzaterdag 14 februari 2004
LocatiePlantage
Begin dit jaar zijn de Lix 'erotic energizer' lolly's met veel succes op de Nederlandse dance scene markt geïntroduceerd. Op veel evenementen, party's e.d is Lix dit jaar te gast geweest. In 2004 gaat Lix Events zelf feesten organiseren waarbij steeds één van de Lix elementen het centrale thema zal zijn. Het 1e Lix dance event vindt plaats op Valentijnsdag en heeft het zeer toepasselijke thema 'Sensueel'. De andere elementen die op de Lix erotic energizer van toepassing zijn, zijn "energy", "dance", "love","fun", "naughty" en "sharing" en zullen op volgende Lix events centraal komen te staan.

Lix Events - Merellaan 18 - Postbus 52 - 2111 GL Aerdenhout
Tel. 023-5441097; fax 023-5440361; info@Lix.nl

Website:
Lix Events gooit hoge ogen met een uniek nieuw feest dat je 'Sensueel' verleidt op Valentijnsdag. De sfeer zal gezet worden door de sexy sound van de Dj's: Marnix (Sensation/T-Dansant), Cassie 6 featuring Lex Empress en pH neutral (Heaven,UK) en creative perfomances in de vorm van sensuele visuals, art, hairstylisten en visagisten!

Klein:
Na op alle grote festivals in Nederland (zoals: FFWD, Mysteryland en Lowlands) met de Lix 'erotic enegizer' lolly aanwezig te zijn geweest, organiseert Lix Events nu zelf een uniek feest dat je op Valentijnsdag 'Sensueel' zal verleiden met sexy sounds and creative performances! Dit unieke en vernieuwende feest zal plaatsvinden in Amsterdams meest intieme partylocatie; 'De Plantage'(Artis). Het thema 'Sensueel' zal onder andere worden gerealiseerd door de sexy Dj line-up: Marnix (Sensation), Cassie 6 featuring Lex Empress en pH neutral (Heaven,UK), DJ Mr. Pink (Sinners) en DJ Lexxy (Speedfreax). Daarnaast zullen sensuele visuals, stimulerende kunst, exciting foto's en funky hairstylisten en visagisten het sensuele plaatje compleet maken!!

Groot:
Na 14 februari zal Valentijnsdag nooit meer dezelfde beleving hebben voor partybezoekers. Dan zal de 1e editie van 'Sensueel' plaatsvinden in Amsterdams meest intieme partylocatie; 'De Plantage'(Artis). Na met de Lix 'erotic enegizer' lolly op alle grote festivals in Nederland (zoals: FFWD, Mysteryland en Lowlands) aanwezig te zijn geweest, brengt Lix Events nu een eigen themafeest. Lix Events zal een uniek feest organiseren waar het thema 'Sensueel' centraal staat. Dit zal worden overgebracht aan het publiek door de sexy sound van de Dj's, sensuele visuals, stimulerende kunst, exciting foto's en sensuele 'Lix looks' gecreëerd door hairstylisten en visagisten. Daarnaast kun je ook genieten van de Parfait d'Amour & fruit cocktail in de Lix bar. Dit totaal evenement waar de bezoeker actief aan deelneemt, zal een unieke, vernieuwende, maar vooral intieme sfeer creëren. Hierdoor onderscheidt dit totaal concept zich van andere feesten en dat zal door de party bezoeker worden opgemerkt!! Voor het feest is een sexy line-up neergezet. In de 'Grand Studio Lix'(Funky/Sexy house) zal de stemming worden gezet door Heaven's (London, UK)resident DJ pH neutral. Cassie 6 zal de zaal opzwepen met uplifting soulful beats, hierin word hij ondersteund door de prachtige vocals van Lex Empress. Daarna zal Amsterdams populairste DJ: Marnix (Sensation) deze geweldige line-up afsluiten met ass shakin' funky beats.
In de 'Intimate Lix Room' zullen DJ Lexxy(Speedfreax) en DJ Mr. Pink(Sinners) met hun sensuele US Garage sounds deze zaal recht doen. Kenmerkend voor 'Sensueel' is de sfeer die naast de sound ook bepaald wordt door creative visuals, 'live' art en door middel van hairstylisten en visagisten. Kunst wordt verzorgd door kunstenaar/alleskunner: Joop 96, hij zal gedurende het feest 'live' zijn creativiteit loslaten op een grote wand met het thema 'Sensueel' als vertrekpunt. Daarnaast zal er ook een foto expositie te bezichtigen zijn van de talentvolle fotograaf Robert Hart. Om de avond compleet te maken zullen in de 'Lix-a-Look Room', hairstylisten en visagisten bezoekers gratis van een mooie sensuele 'Lix' look voorzien!

Organisatie:
Het Lix erotic energizer concept is voor en door jongeren ontwikkeld. De doelgroep waarop dit concept zich richt, zijn de uitgaande jongeren in de leeftijd 16 tot 25 jaar. Lix is in feite een trendy, fruitige, sensuele en energiegevende lolly. De natuurlijke en stimulerende kruidenextracten maken van Lix een ondeugend product. LIX is de ultieme "love gift" en is een gezond en legaal alternatief voor drugs en roken. Tot op heden wordt Lix op feesten, in clubs en op "events" gepromoot. De verkoop van Lix vindt plaats via platenzaken, videotheken en kledingzaken. Onlangs is er binnen Lix besloten om eigen feesten te gaan organiseren. Elementen van het Lix concept vormen het uitgangspunt voor dergelijke Lix thema feesten. " Sensueel" is nu als thema gekozen voor het eerste Lix feest, waarvan de organisatie in handen ligt van "Lix Events". Lix Events is een zelfstandig opererende organisatie en bestaat uit een jong en energiek team dat zijn sporen reeds heeft verdiend binnen de party scene en evenementen. Vanzelfsprekend vindt er een zorgvuldige afstemming plaats tussen Lix Events en de Lix "erotic energizer" lolly's. Maarten Hagenaar, commercieel verantwoordelijk voor de Lix lolly's, is eindverantwoordelijk voor Lix Events.

Programmering:
'Grand Studio Lix'
De hoofdzaal wordt voorzien van de meest sexy en funky house door nationale en internationale dj-helden. pH neutral is een van UK's rijzende sterren. Met een residency in de legendarische club Heaven plus vele optredens in alle grote clubs in London, begint zijn naam nu ook langzamerhand door te druppelen in het buitenland. Cassie 6, oorspronkelijk bekend geworden als de 'Jazz-guru from Holland', is een veelgevraagde DJ op feesten in het binnen en buitenland. Op Lix 'Sensueel' zal hij zijn uplifting soulful sound laten horen, ondersteund door de prachtige vocalen van Lex Empress. Marnix is hard op weg een van de populairste DJ's van Nederland te worden met optredens op Dancevalley, Mysteryland en Sensation. Daarnaast is hij en zijn avond T-Dansant genomineerd voor de begeerde BG Awards!! Gedurende de gehele avond wordt de zaal opgezweept door verleidelijke danseressen.

'Intimate Lix Room'
De entree is omgedoopt tot 'Intimate Lix Room', een warme ontvangstzaal waar het Lix gevoel zich direct meester van je maakt. Op de grote wand maakt creatief Joop96 een exclusief sensueel schilderij. Zijn werk wordt vaak vergeleken met o.a. Keith Haring, Herman Brood en Corneille, echter met een eigen stijl. De "Intimate Lix Room" dankt zijn naam zeker ook aan de sensuele garage sound van Dj's Jorrit en Lexxy. Jorrit's residency in Sinners en zijn optredens op T-Dansant maken hem een bekende in het Amsterdamse clubcircuit. Van Lexxy met zijn onvergetelijke US garage set op Speedfreax zullen we in de toekomst vaker horen. Om het geheel in lijn met Valentijn en Senuseel stijlvol af te ronden wordt een heerlijk glas Parfait d'Amour en een verfrissende coupe vers fruit geserveerd.

'Lix-a-Look Room'
Het balkon staat in het teken van het uiterlijk. Dit is de ideale plek, met uitkijk op de Grand studio Lix. Professionele hairstylisten en visagisten verwennen je hier met de sensuele Lix look.

Voorverkoop
Free Record Shop Nederland
Kinki Kappers Haarlem & Diemen
Chill Out Bijenkorf Amsterdam
INholland Diemen, Haarlem & Alkmaar

24 opmerkingen

zoo ben ik ook eindelijk een keer de eerste !!!!

hehe
Proficiat :):)
*klapt in zijn handen* en zecht stoer !!!!!
laatste aanpassing
Kim! Petje af!..hoeveel kosten kaartjes?...
Hmm ja Lix lolly's, tijdje terug hadden we voor school en lading van die lolly's opgegeten...

Ging een docent de tekst op de verpakking voorlezen :-D

Werkte trouwens niet.

Leuk feest!
 
neej idd.. op een feesie bij mij thuis ook al es een paar naar binnen gewerkt... maar voel dr nix van..

ik ging bijvoorbeeld niet nog meer achter het vrouwlijk schoon aan dan normaal :P
 
hmmm hardbass is ook op die dag....

dan weet ik toch wel waar ik heen ga! :)
Werkzaam bij Lovebeats
De LIX lollys worden op 8 januari in de Mazzo uitgedeeld!! heb ik uit betrouwbare bron vernomen!!

Haha
laatste aanpassing
 
Kinderfeestje?:S
kinderlokkers :D
 
die lolly's werken niet! :/
 
zijn de uitgaande jongeren in de leeftijd 16 tot 25 jaar.


ik mag toch hopen dat ze geen 16 jarigen toelaten... want anders kan ik je nu al voorspellen dat het een kinderfeestje gaat worden...
pff :s en we gaan lekker door met die commerci:ele rotzooi...
die lolly´s werken idd niet... ze werden ook op mystery land uitgedeeld en ze zijn echt niet te eten....
 
nee klopt ik had ze laatst ook gekocht .. ze zijn wel lkkr , maar verder zijn ze volges men nie veul anders dan andere lollys ..
Heb ook niks gemerkt van die lollies. Vind ze ook niet echt lekker.
party preview lijkt een beetje opdat van IDream Events met Hogere Sferen

geen uniek concept naar mijn idee
 
Haha had hier al wel posters van gezien..

slaat dus echt nergens op..

en werkt ook voor geen meer hoorde ik..
Hmmmm... lekkuh likkuuuhh
Nou Willy en ik hebben afgelopen zomer gewerkt voor lix:



geloof mij nou maar: die lollies werken echt wel!

je moet er alleen een stuk of 4 van eten! We hebbeb hele nachten doorgewerkt op die dingen (toen hadden we er op het einde ook wel 8 op of zo, maar toch :-))
echt niet kiki ;) ik heb r ook voor gewerkt, en merkte dr geen fuk van....

ik werd alleen heet als ik jullie twee weer zag ;)
 
ik heb er toen 6 gegeten , enne ik kreeg er alleen maar dorst van ..:/
Kben de 14de wel ergens anders te vinden :D

En tja die lollies zijn gewoon niet te kanen