Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers met Kerst in Luden

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
5 december 2011
Tijdens de Kerstdagen is natuurlijk het gezellige Plein in Den Haag dé plek waar jij moet zijn. In Luden vindt namelijk op Tweede Kerstdag het altijd zomerse Latin Lovers plaats. De karavaan van het meest vrouwvriendelijke en ook zomerse en tropische feest van Nederland maakt haar debuut! De warme Latin jungle zal een paradijs zijn voor iedereen die Kerst op een bijzondere manier wilt vieren. De deejays deze nacht zullen iedereen laten dansen en schudden op de meest rollende Latin beats van dit moment: Baggi Begovic, Jasper Clash, Marc MacRowland, Vinny en MC Jollygood met stemgeluid!

Zoals al eerder genoemd, zal Latin Lovers met haar On Tour de gehele Luden omtoveren tot een tropisch oord. Exotische vlinders, tropische palmbomen, een decor vol bamboe en nog meer zomerse belevingen zullen de avond maken tot een legendarische nacht. De deejays zullen alleen maar de lekkerste sexy Latin house draaien van dit moment vol met percussies, trommels en zinderende vocalen. Baggi Begovic is natuurlijk de koning van de Balkan en naast Latin Lovers draaide hij afgelopen zomer op alle grote festivals. Jasper Clash is een van de vaste waardes van Latin Lovers door het hele land en is bezig met een stormontwikkeling door heel Nederland. En misschien ken je hem ook wel van zijn legendarische sets tijdens de Dutchweek in Valthorens!? De kleine Marc MacRowland heeft met zijn hit "The Final Countdown" grote ogen weten te schoppen in het buitenland maar voor Latin Lovers in Luden maakte hij graag wat extra tijd vrij in zijn drukke agenda. De vaste resident van Luden, Vinny, maakt de line-up met meer dan 200% compleet en tijdens deze avond heeft MC Jollygood de microfoon in zijn handen voor fijn stemgeluid!

Latin Lovers On Tour is op maandag 26 december tijdens Tweede Kerstdag in Luden Den Haag. Zet hem dus snel met een dikke pen in je agenda! Kaarten zijn alleen verkrijgbaar op de avond zelf bij Luden aan de deur. Kom dus op tijd, ze verwachten met Latin Lovers natuurlijk weer een drukke maar vooral gezellige boel! Het begint om 23.00 uur en eindigen om 05.00 uur.