Partyflock
 
­ Nederland

They make it Unforgiven again

gepubliceerd door , op
Unforgiven
3 januari 2012
FeestUnforgiven · The mixxed up edition
Datumvrijdag 20 januari 2012
LocatiePand 3
Na de eerste editie van Unforgiven met als subtitel 'the battle edition' komen Hardest Dreams en Moon Star Events op 20 januari 2012 met de tweede editie van Unforgiven. Met deze keer als subtitel: The mixxed up edition.

Met nog een ander halve maand te gaan zijn Hardest Dreams en Moon Star Events eruit welke dj's op 20 januari de avond Unforgiven zullen maken. Dit samen met de gezellige MC Resurrection. Dit word natuurlijk op vertrouwelijk grond gedaan van 20.00 tot 01.00. In die uren kunnen bezoekers genieten van de unieke hardstyle en hardcore setjes in Pand 3.

Pand 3
Pand 3 staat bekend om hun underground feesten. Met feesten zoals Clubberland, Tickeltie Eigenwijs, Turning Point en Final Resolution zullen zij Unforgiven weer verwelkomen in Pand 3 te Deventer.

The mixxed up edition
Deze keer zullen Hardest Dreams en Moon Star Events komen met een andere insteek voor de avond. The mixxed up edition. Dit betekend dat Hardest Dreams en Moon Star Events op deze Unforgiven met een gemixte line up komen gevarieerd tussen battles en solo's en natuurlijk opbouwend van hardstyle tot hardcore en alle subgernes wat zich er maar tussen bevinden. Hierbij hebben Hardest Dreams en Moon Star Events ervoor gekozen om uit de ingestuurde demo's van de eerste editie van Unforgiven gebruik te maken. Mede omdat er zoveel is binnen gekomen.

And the mixxed up dj's are?
Cryptic Fuse, Defector, Cyonara, Mindhunter, Non Grata en The Tempest zullen samen Resurrection en de twee organisaties de tweede editie weer een succes proberen te maken. Met de time table zullen Hardest Dreams en Moon Star Events later komen.

Om misverstanden te voorkomen
Om misverstanden te voorkomen willen Hardest Dreams en Moon Star Events melden dat er voor een nieuwe Unforgiven in de toekomst een nieuwe online demo contest komt! Dat wil dus zeggen dat de mensen die voor deze 2 edities een demo hebben ingestuurd niet meer mee word geteld.

Zin in een gezellig avondje? Kom dan 20 januari 2012 naar Pand 3 in Deventer en ervaar zelf de gezelligheid en de heerlijke setjes. Munten zijn maar 1 euro! En Unforgiven – The mixxed up edition is gratis te bezoeken.
Voor meer informatie kijk je op www.hardestdreamsevents.nl en www.moonstarevents.nl .

2 opmerkingen

:respect: voor Moonstar Events & Hardest Dreams! :respect: Om weer zon geweldige editie neer te zetten met de beste talents van tegenwoordig:cheer:
Jullie hebben het spelletje door:D

:Bounce: Cyonana & Non Grata! Kick Some Ass You Guys:D