Partyflock
 

Djax it Up XL
Timetable en trailer

gepubliceerd door , op
Djax it Up XL
5 december 2011
Er staat ons een spetterende Djax it Up avond te wachten op 25 februari 2012 in de WesterUnie te Amsterdam. Op deze avond wordt namelijk de tweede XL editie van het beruchte Djax it Up gehouden, deze keer in samenwerking met Rockit.

De helden die deze avond achter de draaitafels staan werden een maand geleden al bekendgemaakt en zij gaan er ongetwijfeld voor zorgen dat Djax it Up niet vergeten wordt in de Amsterdamse party scene! De XL editie betekent natuurlijk extra party tijd en de artiesten zullen die nacht dan ook extra lang doorknallen. De timetable ziet er als volgt uit:

23.00 – 01.00 Du'ArT
01.00 – 03.00 Patrick DSP
03.00 – 05.00 Candy Cox
05.00 – 07:00 Pet Trio (Miss Djax vs PETDuo)

Trailer met muziek van Pet Trio
VJ Yzco heeft weer een spetterende trailer in elkaar gezet. De muziek in de trailer is gemaakt door Pet Trio. Deze eerste productie van het beruchte trio heeft de toepasselijke titel 'Dance or Die' en zal begin 2012 uitkomen.



Djax Daniels
Om ook Amsterdam in Djax stijl te laten feesten is er deze avond weer een merchandise stand waar je terecht kunt voor leuke Djax shirtjes. De 3 liter Djax Daniels XL fles kan uiteraard ook niet ontbreken!

Let's Djax it Up in Amsterdam!

8 opmerkingen

dikke timetible! jammer dat ik nie tkan:(
Werkzaam bij FCA-Music
Wordt een knaller!
Yesssssssssssss!
ich bin dabei B)
zeker heen! vette shit