Partyflock
 

De loft XL presents New Years Eve XL

gepubliceerd door , op
Er is geen enkele nacht in het jaar waarin je je zo ongegeneerd kunt laten gaan als met Oud en Nieuw. En De Loft XL maakt het je wel heel gemakkelijk om 2012 goed te beginnen: je kunt helemaal losgaan op een grandioos technofeest met een dikke headliner!

Bewust kiest De Loft XL voor een technofeest met Oud en Nieuw. Want een technoavond kan zo lekker opgebouwd worden: de juiste dj's kunnen de flow van de avond in een vloeiende, gecontroleerde lijn van zwoele funky minimal naar harde ragtechno laten gaan. Dus, als je volledig opgeladen aan 2012 wilt beginnen, dan moet je nieuwjaarsnacht bij De Loft XL zijn. New Years Eve XL begint rustig en eindigt met een hardtechnoset van Neêrlands first lady of techno: Miss Djax.

Voordat Miss Djax afsluit met haar ongenadig harde techno, hebben vijf andere dj's de dankbare taak om het tempo deze avond geleidelijk op te voeren naar schranz. Opener is de uit Enschede afkomstige Jay ElectriQue die een uurtje heerlijke minimal zal draaien. Zodra de volgende artiest Gixxer zijn eerste track start, zal duidelijk zijn dat domein van de techno is betreden. Deze dj staat bekend om zijn Speedy J-achtige sound, en hij draait dan ook een technoset gevuld met rollende bassen. Stevige 'trommeltjes'-techno à la Ben Sims kun je verwachten van Jack Wax, de eigenaar van Flatlife Records en de man achter de Pro Technofeesten in Eindhoven. De volgende artiest is niemand minder dan Patrick DSP, de in Berlijn wonende Canadees die een indrukwekkend repertoire aan internationale releases op zijn naam heeft staan. Als dj draaide hij op alle grote feesten en festivals, en deze nieuwjaarsnacht zal hij De Loft XL trakteren op zijn kenmerkende 'twisted techno sound'. Het domein van de hardtechno wordt betreden met het lovecouple Roeland en Willemieke, beter bekend als Tech-affecT. Met hun muzikale motto 'FIERCE TECHNO' zijn zij het perfecte voorspel voor headliner Miss Djax!

En Miss Djax? Een dame die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft, maar uiteraard wél gewoon de aandacht moet krijgen die ze verdiend. Saskia Slegers, zoals Miss Djax eigenlijk heet, draait al vanaf de jaren negentig mee in de internationale technoscene. Haar doorbraak als dj was op de beruchte Berlijnse Mayday Rave in 1992, waar ze werd opgemerkt vanwege haar harde, oncompromisloze technoset. Sindsdien behoort Miss Djax tot de absolute top. Haar label Djax Records dat ze startte in 1989, een paar jaar voor haar doorbraak als dj, behoort samen met alle subdivisies ervan tot invloedrijkste dancelabels. Miss Djax' genadeloze hardtechnoset is de afsluiter van het fantastische nieuwjaarsfeest in De Loft XL.

Beter kun je 2012 niet beginnen! Om er zeker van te zijn dat je nieuwjaarsnacht helemaal los kunt gaan, koop je je kaartje via de www.deloftxl.nl (€10). Kom je 's nachts nog tot de conclusie dat je dit feest niet kunt missen, dan zijn er kaarten verkrijgbaar aan de deur (€15). New Years Eve XL start om 01.00 uur (deuren open om 0.30 uur) en eindigt om 07.00 uur. Vol = vol!

10 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Dikke shizzle hoor, ongekend in ons Hengelooooh!
Misschien wel een optie voor dit jaar.
Hangt van de (zwangere) vrouw af, die zal dan denk ik wel behoorlijke nesteldrang hebben en dat kost een man zijn vrijheid helaas ;-)
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Psychofunkadelic
Poster en flyer worden overigens nog aangepast. Staat nu nog Raw Audio Device maar dat wordt natuurlijk PATRICK DSP!!!!!
Uitspraak van VecinoNL op vrijdag 2 december 2011 om 15:58:
die zal dan denk ik wel behoorlijke nesteldrang hebben en dat kost een man zijn vrijheid helaas


:lol:

dikke shit, schranzend het nieuwe jaar in:hyper:

edit* niet aanwezig:)
tech-affect :respect:

de link die bij Roeland staat klopt trouwens niet ;) kleinigheidje, maar toch...
Kwil toch heel graag hierheen ! Alleen de Trein heen is een probleempje :-( ;p Moet relatief vroeg reizen en dan kom ik dus om 21 uur aan :O
 
Uitspraak van davidjd_b op zondag 4 december 2011 om 22:17:
Moet relatief vroeg reizen en dan kom ik dus om 21 uur aan :O


er is genoeg te doen hier in de buurt die dan al open zijn.
 
Uitspraak van davidjd_b op zondag 4 december 2011 om 22:17:
Moet relatief vroeg reizen en dan kom ik dus om 21 uur aan :O


vanaf 22.30 is er plek bij mij thuis ;-)
 
https://www.facebook.com/deloftXL/posts/140973156015507

Actie van de loft XL! Leuk!

"NIEUWJAARSACTIE voor ons nieuwjaarsfeest NYE Techno!!!!!!

Zorg dat je VOOR 02.00 uur binnen bent en betaal geen €15 maar €10!!

Lukt het je niet om voor 02.00 uur bij de loft XL zijn? Zorg dan dat je iets bij je hebt dat met Oud en Nieuw te maken heeft, en kom alsnog voor €10 binnen!!!!!!!!!!"
laatste aanpassing