Partyflock
 
­ Nederland

Rotterdam Terror Corps met Hardcore Overdose

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 25 november is het de eerste keer dat het Rotterdam Terror Corps bij Club Inc. Avenue in Vlaardingen gaat optreden. Waar eerder wel Dj Distortion, onderdeel van het RTC, zijn vlammende sets liet horen komt nu het volledige "Corps" langs. Dit keer met een unieke live act van een uur, doorspekt met dans, vuuracts en ander typisch RTC entertainment. De echte hardcore fans zullen concepten zoals Hardcore Overdose en MegaRave ongetwijfeld kennen vanuit de tijd van Parkzicht en de Energiehallen. Deze gouden tijden van de Hardcore lijken te herleven in Vlaardingen. Dit is geen toeval, want voor het Rotterdam Terror Corps is het een thuis wedstrijd. Het is zelfs aan dezelfde haven waar zij destijds ook in Warehouse X en de Maddox hoogtijdagen vierde. Sterker nog, wat vroeger de Maddox was is nu Club Inc. Avenue, dus de cirkel lijkt rond te zijn. De ambitie is om de hoogtijdagen van weleer weer terug te laten komen.

Georg Ruseler aka Dj Distortion is de vaste waarde van het RTC. Op woensdag a.s. is hij te beluisteren op Hardcore radio om 19:00 uur, met een special over HardcoreOverdose. Om alvast in de stemming te komen !

De eerst editie van Hardcore Overdose, afgelopen september bij de opening van Club Inc Avenue, is vol enthousiasme ontvangen door de bezoekers. Deze line-up is mogelijk nog verrassender met grootheden als Partyraiser, Waxweazle en Nosferatu. Maar laten we Dj's die zich overal bewezen hebben zoals Dione, Defendor en FerZ niet vergeten. Samen vormen zij de 25st november het geluid van Hardcore Overdose, dat door MC Ruffian nog eens versterkt gaat worden. Het voormalige Haringpakhuis aan de Koningin Wilhelmina haven 10B, voorheen bekend als de Kathedraal en Maddox, is in gerenoveerde vorm het ideale platform om de tijd van Parkzicht, de Energiehallen en Warehouse X te laten herleven. Er zijn ook maar weinig locaties waar volume en zuiverheid van het geluid zo hand in hand gaan als bij Club Inc. Avenue met zijn 8 meter hoge plafonds.

Het altijd vriendelijke personeel en de gastvrije beveiligingsmedewerkers gaan hier zeker hun steentje aan bijdragen. Een goede sfeer en veilige omgeving zijn belangrijk om ook te kunnen genieten van de lekkerste drankjes en gerechten uit de foodcorner. De ruime lounge area, op de 1st etage rondom de grote zaal, gaat zeker open tijdens deze old school Hardcore top party en de VIP is al bijna uitverkocht. Voor V.I.P en/of hotel arrangementen kan contact opgenomen worden met: paul.welling@inclusivo.nl. Toiletten en garderobe zijn gratis, net als het parkeren langs de Vlaardingse haven. Minimum leeftijd 18 jaar, met speciale arrangementen als je 18 jaar wordt in de week voorafgaande aan Hardcore Overdose.

Tickets zijn te verkrijgen via Paylogic, bij de Primera winkels en aan de kassa van Dance Club Inc. Avenue aan de koningin Wilhelmina haven 10B te Vlaardingen. Op=op.

4 opmerkingen

There's only one terror :bier:
 
Inc avenue goed bezig :D
 
Dit gaat los .. en harder los dan de 1e editie op 9 September.
Naast Rotterdam Terror Corps entertainment all night long .. maar vergeet ook de ongelofelijke full-color lasershows niet, de vuur effecten en vele andere zaken die dit concept mooi maken.

Twijfel je ? Stop hiermee en zorg dat je aanwezig bent.
Vanavond een special op Hardcore Radio en FreshFM .. HARDCORE OVERDOSE GAAT LOSSSSSS
Wel met MC Raw? want zonder Raw geen Terrorcorps