Partyflock
 

Ouwe sokken nieuwe sokken

gepubliceerd door , op
Het begint inmiddels een goede gewoonte te worden. Na de klimhal, waar het allemaal begon, de tafeltennisvereniging, skatehal Poernaka en vorig jaar Sophies AL, heeft Vers Vermaak, onder andere bekend van Stekker en Stekker Fest, opnieuw een prachtig nieuwe en nog nooit aangewende locatie voor nachtelijke escapades gevonden. De vijfde editie van Ouwe Sokken Nieuwe Sokken gaat dit jaar plaatsvinden in het onvolprezen Vredenburg Leidsche Rijn.

Vers Vermaak is uitermate trots dat zij deze plek, waar eerder grote namen als Bon Iver, Agnes Obel, Wilco en Portishead optraden, als allereerste mag inzetten voor een tot ieders verbeelding sprekend nachtfestival.

Dat is nog niet alles, want Vers Vermaak kan ook de eerste artiest bekend maken en dat is niemand minder dan de Duitse hoogvlieger en alleskunner Apparat. In de wereld van de elektronische muziek geldt de Berlijner Sascha Ring a.k.a. Apparat al een half decennium als één van de meest opwindende en vernieuwende producers ter wereld. Zijn triomftocht begon in 2006 met het enthousiast onthaalde 'Orchesta Of Bubbles' waarop hij samen met Ellen Allien nieuwe verbanden legde tussen techno, electro en popmuziek. Afgelopen zomer was hij met zijn Apparat Band te gast op vrijwel alle vooraanstaande festivals waar hij een betoverend geluid bracht dat het midden houdt tussen Björk, Autechre en Sigur Rós. Tijdens Ouwe Sokken Nieuwe Sokken gaat Apparat een DJ-set neerzetten waarbij iedere liefhebber en gelukszoeker zijn vingers af kan likken en een vlammende start van 2012 gaat beleven!

Om het feestelijke feit te vieren dat Apparat te gast is, heeft Vers Vermaak een unieke winactie bedacht. Meedoen is simpel: Post een foto of video van je favoriete apparaat op de wall van facebook.com/zoekjestekker en tag daarin je vrienden met wie jij op Nieuwjaarsnacht van Apparat wil komen genieten. De meest originele posts gaan er vandoor met gratis kaarten!

Binnenkort nog meer nieuws over Ouwe Sokken Nieuwe Sokken. Kaarten voor Ouwe Sokken Nieuwe Sokken zijn inmiddels al te koop via de Facebookpagina van Stekker en kosten voor de vroege beslissers nog € 25,- exclusief fee. Daarna kosten toegangskaarten € 30,-. De allerlaatste kaarten gaan voor € 35,- over de toonbank, dus de vroege beslisser heeft voordeel!