Partyflock
 
­ Nederland

Vul enquête in en koop je festivalkaartje met korting

gepubliceerd door , op
Afgelopen zomer vierde het Outdoor Stereo Festival zijn eerste lustrum. Voor de vijfde maal vonden duizenden danceliefhebbers hun weg naar het Julianapark in Hoorn om te genieten van de beats, de zon en natuurlijk elkaar. Voor de organisatie, Pink Hippo, een mooi moment om de balans op te maken en haar bezoekers om hun mening te vragen. Zodoende is er een enquête opgesteld, met als doel dat Pink Hippo nog beter aan de wensen van de bezoeker kan voldoen. De kwaliteit van het festival staat immers voorop! Geef ook aan welke van je favoriete dj's je graag volgende jaar wilt zien. Wordt het Promo, Afrojack of Secret Cinema, of heb je tips voor iets minder bekende dj's? Geef je mening!

Super Early Bird
Als dank krijgt iedereen die de enquête heeft ingevuld de mogelijkheid om een Outdoor Stereo Festival ticket voor maar € 25,- te kopen. Zodra je de vragen hebt afgerond, kun je doorklikken naar de speciale actiepagina. Deze actie is tot 1 december geldig, maar hey, dan heb je hem alvast maar in the pocket! Het invullen kost je slechts een paar minuten, dus dat mag geen excuus zijn! Klik op onderstaande link om naar de enquête te gaan:

Outdoor Stereo Festival enquête

Nieuwe datum 2012
Pink Hippo maakt gelijk van deze gelegenheid gebruik om de nieuwe datum van Outdoor Stereo bekend te maken. Deze 6e editie zal namelijk niet meer in augustus plaatsvinden zoals gebruikelijk, maar verschuiven naar zaterdag 28 juli. Dit i.v.m. de stadskermis die in augustus een week later op de kalender komt te staan. Gunstig dus voor alle liefhebbers die het afgelopen jaar Outdoor Stereo hebben moeten missen vanwege Lowlands, Decibel, de late bouwvakvakantie of een lege portemonnee door de kermis. Laat het nieuwe jaar maar aanbreken!

6 opmerkingen

Eindelijk op een andere datum! :cheer: Ik vind het niet zo erg om Decibel te missen maar zie maar iemand mee te krijgen.

Edit: never mind. Nu valt het samen met Dominator en Tomorrowland waar veel vrienden heen gaan. Moet dus nog maar zien of ik iemand mee krijg. :nocheer:
laatste aanpassing
Uitspraak van B-Flock :bounce: op dinsdag 22 november 2011 om 06:36:
Nu valt het samen met Dominator en Tomorrowland waar veel vrienden heen gaan.


Dominator is op een andere datum:

http://www.ed.nl/regio/kempen/9898645/Dominator-wil-flink-groeien-in-Eersel.ece
 
Artiest 8pm
Hmm, kan niet kiezen uit 0 keer Outdoor Stereo bezocht, kan de enquete dus niet naar waarheid invullen ...
Uitspraak van ENROC op dinsdag 22 november 2011 om 14:18:
Dominator is op een andere datum:

http://www.ed.nl/regio/kempen/9898645/Dominator-wil-flink-groeien-in-Eersel.ece


dominator heeft leuke plannen voor volgend jaar
Zeker weer aanwezig, top festival :D