Partyflock
 
­ Nederland

Don Diablo presents Bal masqué

gepubliceerd door , op
Het klinkt misschien nog ver weg maar voor je het weet staat de kerst weer voor de deur. Dit betekent drie dagen vol verplichtingen. Niemand minder dan de internationaal bekende artiest Don Diablo heeft het ultieme recept om deze zware dagen mee door te komen: Bal Masqué. Een uniek feest waarvan de eerste editie in Den Haag plaatsvindt. Don Diablo heeft voor deze gemaskeerde avond het Haagse Paard uitgekozen om een knallend feest te geven. Dit spektakel vindt plaats op 24 december 2011, oftewel kerstavond, vanaf 23.00 uur. Speciale Don Diablo maskers zijn gratis af te halen in de winkels van Den Haag en omgeving. Tickets zijn verkrijgbaar via www.eventim.nl en voor de eerste 100 dames zijn er exclusieve lady tickets!

Don Diablo, de creatieve duizendpoot en ladykiller, is tegenwoordig nog maar weinig in Nederland te vinden. Voor kerstavond maakt hij graag tijd vrij maken en brengt hij internationale allure naar Nederlandse bodem.

De nieuwe hitclip "Mezelluf" van Don Diablo is vast niet onopgemerkt voorbij gegaan. In deze originele, x-rated clip zijn verschillende vrouwen op een pikante manier te zien met een Don Diablo-masker. Voor degenen die de clip nog niet gezien hebben verklappen we niet teveel, maar spraakmakend is het zeker! Klik hier om de video te bekijken.

Het thema voor deze kerstavond is, zoals de naam van het feest al aan geeft, een gemaskerd bal. Dit is niet een traditioneel bal, maar lekker rauw en alle remmen mogen los! Don Diablo daagt iedereen uit om er deze avond spectaculair en mysterieus uit te zien mét masker. Aan ieder zelf de keus wat voor een masker dit is. Dit kan je eigen masker zijn of een speciaal Don Diablo-masker.

De unieke Don Diablo-maskers uit de Mezelluf-videoclip liggen verspreid in de winkels van Den Haag en omgeving. Als flyers liggen deze op jou te wachten. Haal jouw masker op en be part of the Mezelluf-movement! Natuurlijk kun je ook je eigen masker creëren en als "Jezelluf" komen. Wat voor een masker je kiest is geheel aan jou.

Don Diablo wordt muzikaal vergezeld door DJ Gomes, RipTide en DJ Ziggy Stardust. Daarnaast is Smilez MC aanwezig om zijn MC-skills ter gehore te brengen. Samen zorgen zij ervoor dat dit een onvergetelijke kerstavond wordt!

100 exclusieve Lady tickets verkrijgbaar
De exclusieve lady tickets zijn alleen voor dames verkrijgbaar. 1 lady ticket geeft toegang aan 2 dames. Deze lady tickets zijn exclusief in de voorverkoop te bestellen via www.eventim.nl en kosten 12,50 euro per stuk. Belangrijk gegeven is dat er maar 100 lady tickets beschikbaar zijn, dus dat is haasten geblazen voor de dames! De 20 dames die op 24 december 2011 als eerste het Paard binnenkomen, worden verrast met een goodiebag gesponsord door willie.nl, stout de voordeligste!

50 early bird tickets
Het Paard heeft een speciale early bird-actie voor dit feest. De eerste 50 voorverkoop tickets worden verkocht voor maar 7,50 euro per stuk! Dit kan online via www.paard.nl.

Reguliere voorverkoop en deurverkoop
Reguliere voorverkoop kaarten kosten 12,50 euro. Deze zijn online verkrijgbaar via www.eventim.nl, www.paard.nl en daarnaast ook via de dagkassa van het Paard en alle VVV Ticketpoint-kantoren. Aan de deur kosten tickets 15 euro, mits Don Diablo's Bal Masqué nog niet van te voren uitverkocht is!