Partyflock
 

Deze vrijdag drie uur durende set van Detroitlegende Kevin Saunderson in AIR

gepubliceerd door , op
Over een paar nachten is het alweer zover. Aanstaande vrijdag zal Detroit legende Kevin Saunderson zijn opwachting maken in de hoofdstedelijke AIR Amsterdam voor een speciale drie uur durende set. Lokale held Terry Toner zal de boel warm draaien met zijn edgy house sound zoals alleen hij dat kan.

Kevin Saunderson is een icoon an sich. Naast bekend geworden als één derde van 'The Belleville Three' (Derrick May, Juan Atkins & Kevin Saunderson, vernoemd naar hun gezamenlijke high school) die algemeen erkend en gerespecteerd worden als de originele Detroit techno grondleggers, is de beste man ook niets minder dan een legende zonder de andere twee. Na al 25 jaar immens succesvol te zijn met produceren en uitbrengen Onder een veelheid van aliassen (Inner City, E-Dancer, Reese) is de rij hits inmiddels schier eindeloos. Het zou een ware uitdaging zijn om op een Vrijdagavond iemand in de club te vinden die nog nooit van ' Big Fun' of 'Good Live' gehoord heeft.
Maar zelfs al vertoeft hij al jarenlang in de buitencategorie van de techno goden, hetgeen wat Kevin Saunderson nog steeds het liefst doet is zijn muziek delen met een enthousiast publiek!

Hier twee van zijn welbekende hits



Support in de grote zaal zal komen van Electronation head honcho Terry Toner. Deze lokale held draait al bijna 10 jaar mee in de top van de Nederlandse underground beweging, maar blijft zichzelf toch keer op keer vernieuwen en is een ware publieksfavoriet. De tweede zaal zal de hele nacht het domein zijn van Overdraven, de sinds kort felst schitterende ster aan het Amsterdamse firmament. Residents Julien Simmons & Boj Tieman, aangevuld met drietal Rock 'n Rolla zullen gedurende deze nacht laten zien waarom hun feestjes de meest gewilde tickets in de stad zijn!