Partyflock
 
­ Nederland

Nog Wakker?

gepubliceerd door , op
Na een heel gezellige after afgelopen 25 september feest Still Awake ook op 20 november voor de derde keer door met als motto 'party like there is no tomorrow!'. Ditmaal een volledig Eindhovens techno programma om jullie door deze kleine intieme aftermorgen te loodsen..

Line-up :
07:15 - 08:30 PSK (Ambizi Records)
08:30 - 11:30 E.D.G.E. aka ZIX & Rick Angel (DommelVallei / Zodiak Commune)
11:30 - 13:00 Hendrick Woods

Zodra Collabs 3000 (Speedy J vs Chris Liebing) en vervolgens Len Faki in het Klokgebouw de laatste plaat draait zal PSK zijn apparatuur opzetten en een uur lang live losgaan! PSK, voorheen Psykiatrisk ex-lid van het Eindhovens collectief Adapter, is het afgelopen jaar de studio ingedoken, maar terug met een nieuw alias en een geweldige Ableton live-set. Behalve zijn eigen producties zijn Tommy Four Seven, Gary Beck, Speedy J, Chris Liebing, Terence Fixmer zomaar wat namen die in zijn tracklist te vinden zijn.

Tot half negen zal je van zijn kwaliteiten kunnen genieten waarna het de beurt is aan E.D.G.E., oftewel ZIX & Rick Angel. Afgelopen januari draaiden zij nog als ZIX & Rick Angel op Still Awake en afgelopen juni is uit die samenwerking E.D.G.E. geboren. Op STRP zullen de trouwe honden van de DommelVallei en Zodiak Commune in zaal één openen en vervolgens op Still Awake nog drie uur lang het beste op Eindhovens techno gebied ten gehore brengen. Een uitgelezen kans om je door beide heren twee keer op één avond in verschillende muzikale settings te laten verwennen.

Eindhovens Hendrick Woods zal rond half twaalf het stokje overnemen en de laatste anderhalf uur met diepe, ritmische, melodische en dansbare chille techno deze Still Awake waardig en hopelijk wederom succesvol afsluiten. Stevige, lekkere en chille Eindhovense Techno is dit keer wat de klok slaat tijdens deze kleine intieme aftermorgen. En dat zullen jullie weten ook! Are you Still Awake!? Oftewel, ben je (nog) Wakker!?

Vroege vogels betalen na STRP acht euro entree. Vanaf 10:00 is de entree vijf euro!

Podcasts voor Still Awake!? 20 november 2011


Zet ook alvast 29 januari 2012 in je agenda. Line-up, locatie en meer informatie over die datum wordt spoedig bekend gemaakt!

2 opmerkingen

PSK


E.D.G.E. (ZIX & Rick Angel)
 
PSK & E.D.G.E. :respect:

Da's nog eens lekker wakker worden!