Partyflock
 
­ Nederland

Blokkenschema STRP Festival online

gepubliceerd door , op
Blokkenschema STRP Festival online
11 november 2011
De beide zaterdagen van het STRP Festival staan bol van de muziek, films en performances. Vanaf vandaag is het blokkenschema van deze avonden online te bekijken, te downloaden en te printen via www.strp.nl en kun je een persoonlijke programma tour samen stellen via de STRP eSphere website.

Op Zaterdag 19 november zullen Collabs 3000, James Holden, Fairmont, Nathan Fake, Michael Mayer, ROD, Len Faki, Mathew Jonson, 360, Makcim & EL-P en E.D.G.E. achter de draaitafels plaatsnemen. Maar er is meer. Laat je verwonderen door de indrukwekkende live-cinema act Quayola. Of bekijk in de Cinema films die je meenemen naar de duisternis met onder meer Rosto AD, Paranoid Schizofrenic en Nightfall. In de EXPO Cubicle en het Lightcafé verzorgt STEIM een performance programma.

Aphex Twin, Amon Tobin, LFO (live), Beardyman, Trolley Snatcha, Rustie (live), The Field, Cinnaman, Walls, Jackmaster en Kutmah zijn een greep uit de artiesten die de tweede zaterdag staan geprogrammeerd. De hele avond verzorgt Optofonica een performanceprogramma en zal Bart Hess je vervreemden met zijn slijmperformance 'Liquified'. Als je het even zat bent, kun je altijd 'hangen' in de Cinema met Nederlandse animaties en diep in de nacht de Coen brothers' 'No Country For Old men' en 'True Grit' op het scherm, kun je, je niet vervelen.

Liever een op jou afgestemd programma? Log dan in op de eSphere en stel je eigen programmatour samen: www.esphere.nl.

Kaarten voor beide avonden zijn te koop via www.strp.nl/tickets. Met een concertticket heb je sowieso ook gratis toegang tot de STRP EXPO, en nee, deze kunst is Niet saai!

1 opmerking

Mooi zo! Heb er zin in.