Partyflock
 

Slam viert twintig jaar Soma in Studio 80

gepubliceerd door , op
Voidd - Wildlife Legends
7 oktober 2011
Op zaterdag 12 november keert het legendarische techno duo uit Glasgow terug in Amsterdam tijdens de volgende editie van Voidd. Niet eerder speelden beide heren hun live-set in zo'n intieme setting als Studio 80 en na zeer succesvolle optredens op het Welcome to the Future Festival en Awakenings zijn de labeleigenaren van Soma er helemaal klaar voor. Slam krijgt in de grote zaal support van de Nederlandse techno helden Jerry T en Joey Daniel, terwijl in de tweede zaal Watergate resident Sebastian Wilck en Bram Fidder zich van hun beste house kant laten zien.

Dit jaar viert het befaamde techno label Soma haar twintigste verjaardag met een indrukwekkende tour langs de beste clubs in de wereld. Na onder andere Fabric (Londen) en Berghain (Berlijn) en zo'n beetje alle toonaangevende festivals is het dus op 12 november de beurt aan Studio 80. Speciaal voor de gelegenheid zullen Stuart Mc Millan en Orde Meikle (Slam) live gaan optreden. Iets dat normaal alleen in de grote clubs of op festivals gebeurt. Voidd is dan ook erg trots dat de heren voor Studio 80 een uitzondering maken! Voorafgaand aan Slam zal Jerry T (winnaar TWSTD 2011) de zaal vakkundig warm gaan draaien. De eer aan de in Amsterdam woonachtige Rotterdammer Joey Daniel om deze editie van Voidd met vuurwerk af te sluiten.

In de tweede zaal is het house dat de klok slaat. De nacht zal geopend worden door de jonge Amsterdammer Bram Fidder. Hij is al een paar maanden op de radar van Studio 80 te vinden en zal nu voor de eerste keer in de 80 te bewonderen zijn. Na optredens op Voidd Radio en in verschillende Amsterdamse clubs zal hij ongetwijfeld gaan laten zien waarom hij tot de nieuwe aanstormende garde in de Amsterdamse scene behoort. De nacht zal worden afgesloten door Watergate resident Sebastian Wilck, die eerder dit jaar op de eerste Watergate Night in de 80 liet zien waarom hij zo vaak in deze Berlijnse topclub achter de draaitafels te vinden is.

2 opmerkingen

 
nice.