Partyflock
 
­ Nederland

Welcome to Wondaland

gepubliceerd door , op
Welcome to Wondaland is de tweemaandelijkse avond onder aanvoering van Stevie Wonda. Het is een avond waar sfeer gecombineerd wordt met gezelligheid. Verschillende techno stijlen worden gemixed waarbij melodie centraal staat. Met trots is Welcome to Wondaland een van de paradepaardjes van deze club. Veel muzikale artiesten hebben de revue gepasseerd waaronder de laatste twee edities Haito en Compuphonic. Door de unieke sfeer en een vaste en gezellige aanhang is dit feest er één dat je niet mag missen.

Deze editie mag zich met recht een speciale noemen door de komst van WTW Duitse dj/producer Oliver Schories. Of hij nou achter de draaitafels staat of in de studio zit, zijn sound kenmerkt zich door de grote verscheidenheid. Diepe meeslepende tracks wisselen zich af met echte floorfillers. Zijn stijl is warm en subtiel, maar tegelijkertijd zeer energiek. Oliver heeft inmiddels een brede muzikale achtergrond opgebouwd die hij gebruikt in producties en voor zijn DJ-Sets: Ze zijn altijd uniek! Deze avond zal rijzende ster Oliver Schories een live set verzorgen welke uiteraard bestaat uit enkel zijn eigen producties.

Global Nick en tevens goede vriend van Stevie Wonda is inmiddels vaste waarde geworden op deze avonden in Stalker. Met zijn verfijnde tech-house tunes weet hij het publiek altijd in deze wondere wereld te plezieren. The Grey Matter, oftewel Eric Brus en Santino, zijn graag geziene gasten op deze editie! Dit duo is mede organisator van het Familiair Forest Festival en met hun sound sluiten zij perfect aan op 'Welcome To Wondaland'. Last but not least Stevie Wonda himself. Deze Haarlemse rave koning laat overal waar die zich laat zien er geen gras over groeien. Zijn diepe harmonieuze geluiden drukken de stempel op zijn sets afgewisseld met climaxen die je tot de hogere sferen doen stijgen. Het is dé DJ die de tent iedere keer op z'n kop zet en is daarom zeker het bewonderen waard.