Partyflock
 
­ Nederland

TK07 invites FreaX

gepubliceerd door , op
The best of both worlds! TK07 en X-Beats slaan 10 december hun handen ineen om het Frenchcore publiek van Nederland eens goed te verwennen. Beide organisaties worden gedreven door hun liefde voor muziek en dragen op hun eigen manier hun steentje bij aan liefhebbend Nederland. Met concepten als Tektron, Takketek en Genadeloos heeft TK07 veel betekend voor de Tekno en Frenchcore scene. Ook X-Beats heeft met FreaX een solide concept, waarbij naast Tekno en Frenchcore, ook Tribecore sterk vertegenwoordigd wordt.

TK07 heeft voor 10 december X-Beats uitgenodigd om hun creatieve brein los te laten op hun locatie, de Willemeen in Arnhem. De zaal boven zal uiteraard los gaan op de kwalitatieve beats van FreaX. Zoals altijd zal hier een mooie mix tussen Tekno, Tribecore en Frenchcore de nacht opvullen. Deze editie zullen er maar liefst vier nationaliteiten op het podium staan. De zaal beneden zal overgenomen worden door een ander concept van X-Beats: Utrecht's gezelligste gebroken beats concept Drop! Voor deze editie hebben ze een extra ruige line-up verzameld.

Area 1: FreaX

Skoza vs Psiko 2h DJ set Frankrijk
Audiogenic titanen Skoza en Psiko zullen samen twee uur lang hun favoriete Frenchcore plaatjes op de decks leggen. Onder de naam Progamers heeft Skoza samen met RBMZ net een nieuw album uitgebracht en ook Psiko heeft inmiddels een flinke lijst met klappers op zijn naam staan. Verwacht een lange set vol Frenchcore in zijn puurste vorm.

Live: Tripped België
X-Beats kan er maar geen genoeg van krijgen, na deze editie zal de teller op vijf staan. Tripped stond op FreaX in het Symposion, in het Kasteel, twee maal in Tivoli de Helling en nu voor het eerst in de Willemeen in Arnhem. Geen gemaar, geen gelul en vooral geen genade. Alleen wilde breaks en snoeiharde kicks.

Live: Freeson Spanje
Op elke editie FreaX wordt er een primeur naar Nederland gehaald. Deze editie staat Freeson op het menu. Deze Spanjaard heeft een aantal toffe platen uitgebracht onder Astrofonik en heeft een hele eigenaardige sound. Soms een beetje vrolijk en soms een tikkeltje duister, maar altijd begeleid door zware, intensieve kicks onder een rap tempo.

Live: Phantomlab
Dit Tekno genie heeft al eerder in Willemeen gestaan met zijn spacende, psychedelische muziek. Zijn muziek heeft een zwaar duistere ambiance eronder hangen en zit vol met acid invloeden. Voor de echte Tekno connaisseur zal de liveset van Phantomlab een leuke traktatie worden.

Mendeaz vs Otalgicum
'TK07 invites FreaX' vraagt natuurlijk om een DJ set van organisatoren van beide kanten. Mendeaz van TK07 zal samen met Otalgicum van X-Beats een DJ set draaien vol verfrissende Tribecore. Dat deze twee heren verstand van deze muziek hebben zal je 10 december horen.

Area 2: Drop!
De zaal beneden wordt omgetoverd tot een paradijs voor gebroken beats liefhebbers. Drop! zal zijn invulling maken, zodat de hele nacht gevuld zal worden met o.a. Drum 'n Bass, Dubstep, Breakcore en Tekno. Uiteraard is met de programmering rekening gehouden met het feit dat bezoekers van FreaX niet vies zijn van een potje stevige beats. Van alle artiesten die ooit of vaker op Drop! opgetreden hebben, zijn de ruigste eruit gepikt om hier te gaan knallen. Het is voor X-Beats een unicum om haar twee langst lopende concepten bij elkaar te kunnen gooien. Tel daar de samenwerking met TK07 bij op en je hebt een recept voor een hemels gerecht. Dit gaat een uniek feest worden wat je als liefhebber echt niet wil missen!

Aftermovie Drop! 12-02-11:


Complete Line-up:

FreaX area:
Skoza vs Psiko Frankrijk
Live: Tripped België
Live: Freeson Spanje
Live: Phantomlab
Mendeaz vs Otalgicum
Visuals by VJ Psitekk

Drop! area:
Sinister Souls
King Pin vs Mike-L
Live: Miaouw
YmB
Poison Yvy
Tony van Heemschut

X-Beats Soundcloud
Check hieronder de Soundcloud van X-Beats. De setjes van de vorige editie FreaX zullen hier, na goedkeuring van de artiesten, binnenkort bijgevoegd worden. Houd soundcloud.com/x-beats dus goed in de gaten!



Tickets
Tickets kosten 12,50 in de voorverkoop en 15,- aan de deur. De voorverkoop gaat via Ticketscript, klik hier voor directe link.

18 opmerkingen

Werkzaam bij TK07
Artiest Mendeaz
Oh man wat een feest gaat dit worden!
Werkzaam bij Strength of Unity
Artiest Faniac
big up naar deze 2 organisaties! :respect:
laatste aanpassing
freeson :respect: zeker te danken aan x-beats!!
naais!
Uitspraak van Faniac op zaterdag 29 oktober 2011 om 14:39:
big up naar deze 2 organisaties! :respect:
 
Artiest Coreblock
Zin! Zin! Zin! :bounce:
Jaaaaaaaa hoor!!! Jimmy zit in Israel en nu komen ze met deze line up hahaha

TK (L)
 
Ookal hadden ze de line up tot op de avond zelf in t duister gehouden ging ik nog
Maar goed gedaan hoor jongens! :banana:
dammmmnnn Skoza, Tripped & Phantomlab :kwijl:
dat is zeker knallen! maar kan ook niet anders met TK07! :D
Werkzaam bij X-Beats
Artiest Otalgicum
Yeah gaat heel tof worden dit :)

Is trouwens tot 06:00 's ochtends!
laatste aanpassing
word wel het overwegen waard:) ook iets goed koper als pandemonium...
cool feesje yuhri :)

leuke line-up
Sinister souls
ymb
skoza
tripped

:)
ziet er wel vet uit, vooral toch nieuwschierig naar die drop aera