Partyflock
 
­ Nederland

Vanavond: Oldschool terug op het Haagse plein
Morgen: Rotterdamse early rave in Vlaardingen

gepubliceerd door , op


Oldschool en Den Haag zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Een avond vol klassiekers als '88 to piano', 'Joe Inferno', 'The Dominator' en 'de rode schoentjes' zullen de revu passeren! Het luxueuze Luden zal omgetoverd worden tot een echte underground locatie vol rook, stroboscopen en lasers! Een eerste editie in een nieuwe reeks donderdagavond feesten in Den Haag! De volgende editie staat op 29 december al gepland, maar eerst vanavond het dak eraf! Kaarten zijn nog te krijgen aan de deur voor maar liefst 5 euro!

Dan morgenavond ...... Wie de intieme oldschool, early rave/hardcore party's van Inclusivo kent van onder meer Club Speakers te Delft, kan zich voorstellen hoe de XXL editie wordt. Het verlangen naar de tijd van de Energiehallen en Parkzicht is groot en Club 'Inc. Avenue' in Vlaardingen heeft de ambitie deze tijden te laten herleven.



Dj's als The Viper en Panic spreken voor zichzelf en staan altijd garant voor de beste en hardste mixes. Met de Belgische topper Bountyhunter krijgt deze XXL editie van Sound Assault ook een internationaal tintje. De grootheden Buzz Fuzz (ex. Dream Team) en de vaste waarde dj Norman completeren deze heerlijke line-up, die ondersteund gaat worden door de vlammende MC Da Mouth of Madness.

Vanavond kun je bij de entree van Luden een passe partout kopen voor beide avonden voor slechts 10 euro! Wees snel want ze zijn nog beperkt beschikbaar!

1 opmerking

 
Oh yeah .. gaat helemaal los vanavond en morgen !!!!