Partyflock
 
­ Nederland

Rockit en klinch slaan handen ineen
Met speciale gast Ilario Alicante

gepubliceerd door , op
ROCKIT @ klinch
6 oktober 2011
Op vrijdag 4 november is Rockit te gast bij klinch in de Melkweg. Speciale gast van de avond is de Italiaan Ilario Alicante.

Ilario Alicante is een prominent talent uit Italië, die al op zeer jonge leeftijd een ongelooflijke passie voor muziek ontwikkelde. De techno van Ilario Alicante kenmerkt zich door de talrijke invloeden en genres waardoor zijn ritmische sound al snel werd opgepikt door o.a. Circoloco en Cocoon. Daarnaast reist hij de wereld over en is naast Duitsland, Engeland, Spanje en uiteraard Nederland ook een graag geziene gast in Latijns- en Zuid-Amerika.

Bij een echte Rockit als deze hoort natuurlijk techno-vaandeldrager Michel de Hey (HEY! Records) ook van de partij te zijn. Bekend om zijn constante vernieuwing weet hij keer op keer te verrassen met uiterst dansbare producties en optredens. De avond wordt geopend door de altijd sympathieke Johanna Mercker, die garant staat voor stuwende beats en diepe zware baslijnen om de sfeer de zaal in te pompen.

Afsluiting van deze speciale avond is voor rekening van Olene Kadar en Anton Pieëte met hun unieke back2back set. Voor velen was deze combinatie dé verrassing van de afgelopen Rockit Open Air. Verwacht een spannende back2back set met een aaneenschakeling van hoogtepunten om de avond met een climax af te sluiten!

Timetable
23:00-00:30 Johanna Mercker
00:30-02:00 Ilario Alicante Italië
02:00-03:30 Michel de Hey
03:30-05:00 Olene Kadar vs Anton Pieëte

Meer info: www.rockit.nl / www.melkweg.nl / www.micheldehey.com. Volg het laatste nieuws via Facebook en Twitter

2 opmerkingen

Werkzaam bij FCA-Music
We hebben er zin in. Nog even bijkomen van ADE en dan er weer volop tegenaan :-)
tot volgende week! :)
laatste aanpassing