Partyflock
 
­ Nederland

BiCurious
A naughty night to remember

gepubliceerd door , op
Volgende week is het weer zover. 29 oktober 2011, alweer de derde editie van het meest sexy en stylish partyconcept van Bimeiden.nl. De BiCurious Ladiesnight! Deze erotische avond zal wederom plaatsvinden in de Paradise Club te Den Haag. Ben jij er klaar voor om al je stoute dromen ten uitvoering te brengen?

BiCurious LadiesNight is niet zomaar een women-only feest. BiCurious LadiesNight is een avond waarop biseksuele vrouwen elkaar kunnen ontmoeten in een stijlvolle en sexy ambiance. Bimeiden.nl biedt haar bezoeksters verschillende faciliteiten die het gevoel van erotiek zullen versterken. Er zullen verschillende erotische acts worden opgevoerd en hiernaast zijn er uiteraard ruim voldoende en verschillende loverooms beschikbaar, voorzien van bedden en jacuzzi. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om te dansen, rustig te zitten, of om te ontspannen in de sauna. Er is zelfs een zwembad beschikbaar waarin naakt gezwommen mag worden.! Verder zullen meerdere dj's de avond voorzien van sexy, opzwepende, en dansbare muziek.

De bezoeksters van dit feest bestaan voornamelijk uit stijlvolle lesbische en biseksuele meiden, die ervan genieten om werk te maken van hun haar, make-up, en outfits. Om 23.30 uur zullen alle meiden zich gaan omkleden in lingerie, en kan BiCurious pas echt beginnen! De verplichte dresscode (stijlvol en sexy!) zal de stoute sfeer op BiCurious ten goede komen.

BiCurious LadiesNight biedt de meiden een all-in concept. Alcoholische drankjes, fris, een welkomstcocktail, erotische fotoshoot, Stoute opdrachtjes, fruit, hapjes, erotisch entertainment, en uiteraard toegang tot alle faciliteiten zit inbegrepen bij de prijs. Voor een bedrag van € 40,- kunnen de meiden van 21.00u tot 04.00u van alles genieten, maar voornamelijk natuurlijk van elkaar!

De voorgaande BiCurious LadiesNight edities in 2010 en 2011 hebben alleen maar positieve recensies ontvangen. De komende editie zal er naast het erotische entertainment ook (live) een Miss Wet T-shirt contest worden gehouden!

Op Bimeiden.nl hebben al een groot aantal meiden zich opgegeven voor deze meeting, dus dat de BiCurious LadiesNight een sexy, stout, stijlvol maar vooral verleidelijk feest gaat worden staat 100% vast. Er zal slechts een beperkt aantal kaarten worden uitgegeven om de intieme sfeer optimaal te kunnen bewaren. Deze kaarten kunnen worden gekocht via Paylogic op www.bicurious-ladiesnight.nl, en via alle Primera verkooppunten. Ben jij ook in voor een stoute avond? Bestel dan nu snel een ticket!

4 opmerkingen

Dit wordt het feest der feesten!!!!!
Ik heb er zin in...:-)!
Lekker dansen en sjansen! xxx
Ik kan niet wachten, verheug me al een half jaar op dit feest! De twee vorige edities staan nog in mijn geheugen gegrift, wat een mooie vrouwen overal!

En een avondje zonder mannen is af en toe ook heeeeeeeeerlijk :D
Kijk voor meer info in het topic op Bimeiden.nl, daar kun je ook al je vragen stellen (net als hier trouwens!)
http://www.bimeiden.nl/index.php?topic=9674.0

Ook vind je meer info over het feest zelf op www.bicurious-ladiesnight.nl

See you there, sexy ladies!!