Partyflock
 
­ Nederland

Linke Soep kondigt Jake the Rapper en Oud & Nieuw aan

gepubliceerd door , op
Linke Soep
16 november 2011
November en december zijn feestmaanden, dat is duidelijk. In de aanloop naar de jaarwisseling gooit iedereen nog even z'n slechte gewoontes eruit om vervolgens vanaf januari (of februari) lekker te stoppen met roomtaartjes, rondjes en roken. Linke Soep komt met twee data waarbij je zeker even de kans krijgt jezelf lekker te laten gaan voordat het nieuwe jaar begint.

Ten eerste is daar 18 november in Studio 80, met Jake the Rapper (!), Hoge Toon, Brand (live), Meester Moeilijk & Sjonnie Disco en Bert Jimmink.

Met partymacher Jake the Rapper bijten ze het spits af, resident van de legendarische Bar25 en diens opvolger Katerholzig kunnen we best een 'good trip' verwachten. Amsterdam leerde Jake echt kennen tijdens zijn brute optreden op GZG Matinée, hij draaide met een nachtje minder slaap als de rest een riante set weg waarbij bezoeker, microfoon en platenspelers de dag van hun leven kregen. Hij staat bekend om z'n lange vinyl nachten en de exorbitante out-fits die hij daar bij draagt. Op 18 november kan dat dus niet missen. laatste drie uur zijn van hem.

Hoge Toon is verantwoordelijk voor de Groningse invasie die Amsterdam rijk is, voordat Harde Baas op bezoek kwam en Milan Meyberg resident was geworden van de vaste woensdag avond in Studio 80 bewees Toon al een vaste waarde te zijn voor Linke Soep. Wegens veel gejubel tijdens vorige optredens mag hij nu Studio 2 afsluiten op eigenwijze, laat dat maar aan hem over.

Boris Acket aka één van de twee van Loops aka Brand zal deze vrijdag zijn live set ten gehore brengen. Met veel energie en enthousiasme klapt hij altijd een geweldig uur uit z'n laptop. Als onderdeel van The Fresh Kids gaat hij samen met oa. KERK! En Floris Regoort als een kruisraket.
Linke Soepers van het eerste uur zullen Studio 2 openen. Meester Moeilijk & Sjonnie Disco maken na zes jaar weer hun rentree! Na veel onderhandelingen en een flight share uit Amerika hebben de inmiddels populaire heren toch een VRIJ plekje weten te maken op 18 november in Studio 80.
Bert Jimmink opent de nacht, verwacht dus een lekkere binnenkomer.

Voorverkoop is reeds begonnen op www.studio-80.nl, dat wordt een mooie!

En dan kan er voor het vijfde jaar op rij een Linke Soep editie op 31 december worden aangekondigd! Deze lustrumviering gaat natuurlijk goed ingezet worden, met wederom een geheime locatie en idem line-up denderen we door tot in de vroege uurtjes. Na de M.S. Blommendal, Schram Film Studio's en Studio Moenkust (2x) wordt er verhuisd naar een nieuwe locatie! Uiteraard weer intiem aangezien je het Oud & Nieuw feest alleen met je vrienden wilt vieren.
De afgelopen vijf jaar is er een mooie achterban ontstaan tijdens 'Linke Soep – Oud & Nieuw!', altijd de tofste mensen, de leukste muziek en het terugkerende thema van de Hoofddeksels wordt er door de bezoekers gezorgd voor een spetterende jaarwisseling.

Het lijkt allemaal wat vroeg aankondigt, maar met de belangstelling van vorig jaar in het achterhoofd kun je er maar beter met de kippen bij zijn. Voorverkoop start fysiek op 7 november om 12:00 bij 'Le Patron' op de Vijzelgracht 63 en digitaal via om 12:00 www.piekup.nl. Tickets zijn €37,50. Voorgaande jaren was het binnen 4 dagen uitverkocht, wees er dus snel bij!

2 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Op Oud & nieuw zal een all time favo Berlijnse held komen spelen... 2,5 uur :)