Partyflock
 
­ Nederland

Xclusive lanceert nieuw concept in de Mondial

gepubliceerd door , op
Xclusive
20 september 2011
28 oktober aanstaande lanceert het Xclusive concept een nieuw evenement voor de 18+ doelgroep in de Mondial te Beek. De organisatie ligt in handen van BLUE Event Compant in samenwerking met Mondial. Dit concept is ontwikkeld voor de 18-plussers die graag een evenement met stijl willen bezoeken, goede en bekende dj's willen zien en horen en die tot slot graag met leeftijd genoten opstap zijn. Deze doelgroep moet vaak de 16+ feestenbezoeken voor die bekende DJ te zien en horen, maar dat willen ze liever niet. Nu komt daar verandering in, met Xclusive!

De eerste editie staat gepland op de nacht voor Halloween, vrijdag 28 oktober in de Mondial met niemand minder dan het wereldwijd bekende DJ-duo 'Bingo Players'. Onlangs hebben ze een wereldwijde hit gehad met 'Cry (just a little)' dat op youtube miljoenen views heeft. Ze draaien de komende 6 weken ondermeer in de USA, Brazilie, Italië, Canada en United Kingdom. Maar ze komen op 28 oktober speciaal voor jullie naar Beek!

Ook zal het regionaal populaire DJ-duo 'Deeply Disturbed' een verassende set voor de bezoekers draaien. Het duo begon ooit met hun eigen concept en zijn vervolgens uitgebloeid naar een DJ-duo die op vele nationale feesten draaien. Verder heeft de organisatie ook een 2e area geprogrammeerd met R&B en hiphop sounds. Hier zal de zeer populaire regionale DJ Ay-D optreden. Hij zal de bezoekers meenemen in de heetste sounds in zijn R&B Heaven.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om alle 'ingrediënten' op de juiste manier toe te passen. Maar voor het complete plaatje, heeft xclusive jou nodig! Zorg dat je erbij bent op vrijdag 28 october 2011 in de Mondial te Beek voor de eerste editie van Xclusive.
Tot slot is aan jou de taak om het feest via facebook en twitter goed in de gaten te houden over de laatste nieuwtjes en tevens maak je kans op gratis entreekaarten!

Programma
Main Area
Bingo Players
Deeply Disturbed
Remco Morello
Dominique

R&B Heaven
DJ AY-D

De tickets kosten in de voorverkoop sléchts €8,-. Koop deze nu via www.mondialnights.com en kijk hier ook voor meer informatie.

2 opmerkingen

Bingo Players (L) loveeeeeeeee.
dat is geen geld hoor!